Libnet.ro
UNICEF

23:15

Romania risca sa intre in procedura de default din cauza procesului cu fratii Micula

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania risca sa intre in procedura de default din cauza procesului cu fratii Micula

Guvernul discuta in sedinta de miercuri consecintele asupra Romaniei ce curg dintr-o hotarare a Tribunalului Uniunii Europene din 18 iunie 2019 privind litigiul fratilor Ioan si Viorel Micula si companiilor acestora cu statul roman, respectiv. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Muncii, Marius Budai, apara pensiile speciale: Romania nu intra in colaps din cauza lor! Care este situatia acestor indemnizatii

Pensiile speciale reprezinta un subiect sensibil pentru Guvern. Criticate de economisti si de populatie, ele inca exista, iar cei care beneficiaza de acest privilegiu incaseaza lunar zeci de mii de lei. Guvernul nu da semne ca ar vrea sa taie pensiile speciale, desi deficitul bugetar se adanceste de la o luna la alta. Ba mai .

DIN CAUZA PROBLEMELOR CU AVIOANELE BOEING 737 MAX Ryanair isi inchide unele baze

Compania aeriana irlandeza Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, a anuntat ieri ca si-a revizuit estimarile privind numarul de pasageri pe care ii va transporta in vara anului 2020 din cauza intarzierilor in livrarea avioanelor Boeing 737 MAX, trans-mite Reuters.

Ryanair isi revizuieste estimarile din cauza avioaneler Boeing 737 Max

Compania aeriana irlandeza Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, a anuntat astazi ca si-a revizuit estimarile privind numarul de pasageri pe care ii va transporta in vara anului 2020 din cauza intarzierilor in livrarea avioanelor Boeing 737 MAX, transmite Reuters.

Budai, despre pensiile speciale: Doar 5.306 sunt peste 10.000 lei. 4.300 sunt de cate 4.000 lei. Romania nu intra in colaps din cauza lor

Romania nu intra in colaps sub nicio forma din cauza pensiilor care nu sunt pe baza de contributivitate si nici din toata valoarea pensiilor celor 5 milioane de pensionari, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ministrul Muncii, Marius Budai.

DIN CAUZA COSTURILOR MARI Ikea isi inchide singura fabrica din SUA

Grupul suedez Ikea isi va inchide in luna decembrie singura sa fabrica din SUA, amplasata la Danville, statul Virginia, deoarece este mai eficient sa fabrice produsele in Europa si sa le importe in SUA, a anuntat cel mai mare retailer de mobila din lume, conform AFP.

Croatia: Insula evacuata din cauza unui incendiu

O insula din Croatia a fost evacuata in urma unui incendiu violent. Autoritatile s-au mobilizat imed.

DIN CAUZA COSTURILOR RIDICATE: Ikea isi va inchide singura fabrica din SUA

Grupul suedez Ikea isi va inchide in luna decembrie singura sa fabrica din SUA, amplasata la Danville, statul Virginia, deoarece este mai eficient sa fabrice produsele in Europa si sa le importe in SUA, a anuntat luni cel mai mare retailer de mobila din lume, informeaza AFP.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )