Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania si-a aflat adversarul din Cupa Davis

Online Sport Online Sport,
Romania si-a aflat adversarul din Cupa Davis

Miercuri a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din fazele inferioare ale Cupei Davis, acolo unde evolueaza si echipa Romaniei. continuă pe Online Sport

Romania, cap de serie in Cupa Davis

Romania va fi cap de serie, miercuri, la tragerea la sorti a meciurilor din Grupa II a Zonei Euro-Africane din Cupa Davis, a anuntat Federatia Internationala de Tenis ITF).

Romania, tragere la sorti cu noroc in Cupa Davis: Cu cine vor juca tricolorii pentru a-si incepe revenirea in lumea buna a tenisului

Daca fetele sunt in elita competitiei in Fed Cup, in schimb, in Cupa Davis, baietii au retrogradat pana in Grupa a II-a din zona Europa / Africa.

Cupa Davis: Romnia vs Zimbabwe n Grupa a II-a a competitiei

Echipa Romaniei va intalni Zimbabwe in primul tur al Grupei a II-a a Zonei Euro-africane a Cupei Davis, conform tragerii la sorti care a avut loc miercuri.

Cupa Davis: Alexander Zverev, decisiv pentru Germania - Rezultatele complete ale partidelor din preliminarii

Alexander Zverev, ocupantul locului al treilea in ierarhia mondiala a tenisului profesionist, a ajutat echipa Germaniei sa se califice la turneul final al Cupei Davis, competitie care se desfasoara dupa un nou sistem incepand din acest an, obtinand doua victorii la simplu in cursul intalnirii cu Ungaria, desfasurata vineri si sambata la Frankfurt.

Lionel Messi nu s-a antrenat cu restul echipei - Ar putea rata derbiul cu Real Madrid din Cupa Spaniei

Argentinianul Lionel Messi, starul echipei FC Barcelona, nu a participat luni la antrenamentul colectiv al catalanilor, cu doua zile inainte de intalnirea cu marea rivala Real Madrid, din mansa intai a semifinalelor Cupei Spaniei, scrie AFP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )