Libnet.ro
UNICEF

11:15

Romania, singura tara din Europa care isi are scrisa istoria in propriul ei aur. Un reputat om de stiinta german rupe tacerea despre romani

B1 B1,
Romania, singura tara din Europa care isi are scrisa istoria in propriul ei aur. Un reputat om de stiinta german rupe tacerea despre romani

Barbara Deppert Lippitz, arheolog cu renume international si probabil cel mai mare expert in aur din Europa, a facut afimatii uimitoare referitoare la importanta aurului in istoria tarii noastre. Voi. continuă pe B1

Tara din Europa care va permite fumatul in baruri si restaurante

In Austria va fie voie sa se aprinda tigara in baruri si restaurante, cu toate polemicile nascute in jurul acestei chestiuni. in schimb, nu va fi voie sa se fumeze in masina daca sunt persoane.

Duster, Duster si iar Duster. Modelul de la Mioveni este cel mai vandut SUV de clasa B din Europa

Datele publicate in urma cu putin timp de Jato Dynamics arata ca Dacia Duster este cel mai vandut SUV de clasa B din Europa. Podiumul este completat pe rand de Peugeot 2008 si Renault Captur.

Carrefour lanseaza primul blockchain din Europa pe zona de food si planuieste sa extinda tehnologia la alte 8 linii de productie pana la finalul lui 2018

Retailerul francez Carrefour a lansat primul blockchain pe zona de food din Europa, parte a planului de transformare a lantului de retail pana in 2022. In prezent, tehnologia blockchain a fost implementata puiului de Auvergne, iar retailerul.

Barbatul din Brasov care si-a macelarit sotia si copiii are o zgarietura pe obraz. Cine i-a facut-o

Noi detalii socante ies la iveala in cazul lui Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis cu sange rece sotia si cei doi copii. Criminalul a fost dus joi la serviciul de medicina legala Brasov.

Explicatia SOCANTA a barbatului din Brasov care SI-A UCIS sotia si copiii. Acum, familia e ... Ce le-a mai spus ANCHETATORILOR (FOTO)

Barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii,un baiat de 13 ani si o fata de 18, se afla acum in arest. Acesta a fost audiat mai multe ore si a povestit cum a premeditat tripa.

Declaratii socante ale criminalului din Brasov care si-a ucis familia. Barbatul crede in existenta vietilor multiple si a vorbit cu copiii in timp ce-i omora

Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si pe cei doi copii, a facut o serie de declaratii socante in fata anchetatorilor, sustin sursele Antena 3. Potrivit acestora, Buliga le-ar fi spus.

Femeia din Timisoara, care si-a omorat fiica de patru ani, supusa unei expertize psihiatrice

Femeia din Timisoara care si-a ucis fiica de patru ani, Oana Net, a fost adusa la Bucuresti pentru a i se face o expertiza psihiatrica. in urma expertizei, care va fi facuta de specialistii de la.

Noii bancheri ai erei digitale: cu ce oferte isi propun 5 startup-uri fintech din Europa sa fure clientii bancilor traditionale

Bancile traditionale care nu isi adapteaza strategia in era digitala au inceput de cativa ani sa piarda teren in fata solutiilor digitale care iti transforma smartphone-ul intr-o adevarata banca mobila prin intermediul careia iti poti verifica soldul.

Drona care salveaza oameni a fost creata intr-o tara din Europa de Est

Un startup din Letonia a construit o drona minune care promite sa faca aproape orice. Aceasta are dimensiuni destul de mari si poate fi utila in misiuni de salvare, poata sa stinga incendii si poate curata turbinele eoliene. Drona a fost construita de compania Aerones. Aceasta ar putea fi folosita pentru anumite sarcini dificile pentru [].

Criminalul din Brasov care si-a injunghiat sotia si copiii fusese condamnat la inchisoare!

Florin Buliga, criminalul din Brasov, a fost prins beat la volan, dar instanta i-a dat o pedeapsa cu suspendare. In 2006, acesta a fost oprit de un echipaj de politie care i-a luat alcoolemia, iar aceasta a fost de.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )