Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania sub zapada. Viscolul ne-a lasat fara doua autostrazi si fara mai multe drumuri nationale. Oficialii ar putea declara starea de alerta in cateva zone

Adevărul Adevărul,
Romania sub zapada. Viscolul ne-a lasat fara doua autostrazi si fara mai multe drumuri nationale. Oficialii ar putea declara starea de alerta in cateva zone

Doua autostrazi raman inchise din cauza zapezii, respectiv A2 si A3, dar si peste 20 de drumuri nationale. Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, pana la ora 17. 00, codul portocaliu de viscol in Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vrancea si Buzau. Comandamentul de urgenta se reuneste, luni, la 12. 00, la Guvern, iar la 10. 00 oficialii discuta despre decretarea starii de alerta in zonele care au fost sub cod rosu. continuă pe Adevărul

Romania sub zapada. Viscolul ne-a lasat fara doua autostrazi si fara mai multe drumuri nationale

Doua autostrazi raman inchise din cauza zapezii, respectiv Autostrada Bucuresti Constanta A2) si Bucuresti Ploiesti A3), dar si 26 de drumuri nationale. Mai mult, Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, pana la ora 17. 00, codul portocaliu de viscol in Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vrancea si Buzau. Comandamentul de urgenta se reunesti, luni la ora 12. 00, la sediul Guvernului.

Romania sub zapada. Viscolul ne-a lasat fara doua autostrazi si fara mai multe drumuri nationale.Oficialii ar putea declara starea de alerta in 3 judete

Doua autostrazi raman inchise din cauza zapezii, respectiv Autostrada Bucuresti Constanta A2) si Bucuresti Ploiesti A3), dar si 26 de drumuri nationale. Mai mult, Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, pana la ora 17. 00, codul portocaliu de viscol in Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vrancea si Buzau. Comandamentul de urgenta se reuneste, luni la ora 12. 00, la sediul Guvernului.

Romania sub zapada. Aeroporturi iNCHISE din cauza viscolului

Din cauza viscolului, aeroporturile din Suceava si Craiova au fost inchise si toate cursele au fost anulate. Traficul aerian se desfasoara cu dificultate si pe aeroporturile din Bacau, Baia Mare, Cluj si.

Tragedie in Mehedinti. Un barbat a fost scos mort de sub zapada

Ninsoarea si viscolul au facut prima victima in Mehedinti. Un barbat a fost scos mort de sub zapada de catre medicii de la Ambulanta. Medicii au fost chemati de vecinii barbatului, care l-au vazut cazut.

Barbat din Mehedinti, scos mort de sub zapada de catre medici

Medicii de la Ambulanta Mehedinti au scos, sambata, un barbat decedat de sub zapada, relateaza Mediafax. Ambulanta Mehedinti a fost sezizata ca intr-o gospodarie din localitatea Mehedinteana.

Mehedinti: Barbat scos mort de sub zapada de catre medicii de la Ambulanta

Ambulanta Mehedinti a fost sesizata ca intr-o gospodarie din localitatea mehedinteana Stangaceaua un barbat este cazut in curtea casei, victima fiind gasita decedata de catre medici sub un strat consistent de zapada, relateaza Mediafax.

10 judete din Romania, sub COD PORTOCALIU de ninsori si viscol. Anuntul facut acum de meteorologi

Desi s-a lasat cam mult asteptata, iarna loveste cu putere in acest weekend. Meteorologii au anuntat ca mai multe judete din Romania vor fi sub atentionare cod portocaliu de ninsori si viscol. Bucurestiul.

Galerie foto. Bucurestiul sub zapada.

In Bucuresti, principalele artere au fost deszapezite, iar mijloacele de transport in comun circula in conditii de iarna, conform primarului Sorin Oprescu. Astfel, azi-dimineata, pe 57 de artere se circula cu greutate, conform sesizarilor inregistrate la la dispeceratul Politiei Locale Bucuresti. Citeste si: UPDATE. OPT judete sub cod portocaliu. CODUL ROSU din trei judete: Buzau, Vrancea si Braila a fost ridicat. Zeci de drumuri nationale, inchise din cauza viscolului. Peste o suta de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )