Libnet.ro
UNICEF

21:30

Romania, tara cu un PIB de 200 miliarde euro si 2400 scoli cu WC-ul in curte. Dovada impotentei conducatorilor

Adevărul Adevărul,
Romania, tara cu un PIB de 200 miliarde euro si 2400 scoli cu WC-ul in curte. Dovada impotentei conducatorilor

Am trecut prea lejer peste informatia furnizata de fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop. in Romania sunt 2418 scoli cu grupuri sanitare in exterior, 30% din numarul total al scolilor si in care invata 230. 000 de elevi. Nu ne putem indoi de aceste cifre pentru ca vin chiar de la un ministru al Educatiei, despre care se presupune ca stie ce vorbeste. Iar 7% din aceste scoli sunt in mediur urban!. continuă pe Adevărul

Tara noastra trebuie sa plateasca 1,2 miliarde euro catre UE, in aprilie

Romania trebuie sa plateasca 1,2 miliarde euro catre Uniunea Europeana, in aprilie, din imprumutul stand-by contractat in 2009, potrivit datelor transmise de Ministerul Finantelor Publice MFP).

CNSC a pronuntat anul trecut decizii in valoare totala de 11,2 miliarde euro

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a pronuntat, in 2017, decizii in cadrul unor proceduri de atribuire cu o valoare totala estimata de 51,2 miliarde lei 11,2 miliarde euro), se arata intr-un comunicat al institutiei, dat astazi publicitatii.

Grecia primeste 6,7 miliarde euro din programul de asistenta financiara

Mecanismul European de Stabilitate ESM) a aprobat, ieri, eliberarea unui nou imprumut pentru Grecia, in valoare de 6,7 miliarde de euro 8,3 miliarde de dolari), confirmand astfel acordul incheiat luna aceasta de ministrii de Finante din zona euro, transmite Reuters.

AFIR: Fermierii au cerut pentru investitii peste 1,5 miliarde de euro, in ultimii trei ani

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a anuntat ca a primit din 2015 si pana in 2018 solicitari de finantare pentru investitii in exploatatiile agricole in valoare de 1,53 de miliarde euro, de la peste 3. 600 de fermieri. Cate solicitari au fost aprobate si in ce pot investi, mai exact, fermierii acesti bani.

BCE: Inspectorii au gasit nereguli de peste zece miliarde euro in portofoliile de credit ale bancilor

Inspectorii de la Banca Centrala Europeana au descoperit deficiente si erori de calcul in valoare de peste zece miliarde de euro, cand au verificat anul trecut portofoliile de credit ale bancilor din zona euro, transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )