Libnet.ro
UNICEF

07:30

Romania, tinta atacurilor cibernetice. Radu Tudor:E o batalie mult mai mare decat releva informatiile

Antena3 Antena3,
Romania, tinta atacurilor cibernetice. Radu Tudor:E o batalie mult mai mare decat releva informatiile

Romania a fost anul trecut tinta mai multor atacuri cibernetice de amploare venite din spatiul estic, intr-unul dintre cazuri specialistii romani reusind sa identifice un virus informatic cu ajutorul tehnologiei. continuă pe Antena3

Securitatea, nesigura. Romania, tinta atacurilor cibernetice repetate in ultimii doi ani

Specialistii Serviciului Roman de Informatii SRI) anunta ca, in 2018, mai multe institutii importante din Romania au fost tinta unor atacuri cibernetice repetate.

Radu Tudor: Aurul Romaniei. O initiativa populista si periculoasa

Vad o stire si am impresia ca tot ce am citit de-a lungul timpului despre istoria unei tari, momentele grele prin care a trecut, logica unor plasamente istorice dispare intr-o clipa, scrie Radu Tudor pe.

Romania, vizata de atacuri cibernetice de amploare. Radu Tudor: Atacurile cibernetice vin in valuri si ele au fost declarate ca o doctrina oficiala a Federatiei Ruse

Romania a fost anul trecut tinta mai multor atacuri cibernetice de amploare venite din spatiul estic, intr-unul dintre cazuri specialistii romani reusind sa identifice un virus informatic cu ajutorul tehnologiei .

SRI: Romania, tinta unor atacuri cibernetice de amploare venite din Est

Serviciul Roman de Informatii SRI) anunta ca Romania a fost tinta mai multor atacuri cibernetice, in 2018, venite din zona estica. Atacurile au fost extrem de complexe, de tipul Advanced Persistent Threat, i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )