Libnet.ro
UNICEF

07:15

Romania, a treia cea mai abrupta scadere a productiei industriale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, a treia cea mai abrupta scadere a productiei industriale

Productia industriala din Uniunea Europeana a crescut in februarie cu 0,4% fata de ianuarie si cu 2,1% comparativ cu perioada corespunzatoare a anului trecut, iar tara noastra a consemnat a treia cea mai abrupta scadere lunara din Europa, dupa Croatia si Estonia, si a doua crestere anualizata, dupa Slovacia, informeaza barometrul Eurostat publicat astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Eurostat: Romania, a treia cea mai abrupta scadere a productiei industriale in februarie

Productia industriala din Romania a inregistrat una dintre cele mai abrupte scaderi din UE, in conditiile in care la nivel european aceasta a crescut in februarie cu 0,4% fata de ianuarie, respectiv cu 2,1% comparativ cu perioada corespunzatoare a.

Vasile Blaga: Romania este condusa de cea mai corupta putere de dupa 1990

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Giurgiu, cu ocazia prezentarii candidatilor pentru alegerile europarlamentare, ca Romania este condusa de cea mai corupta putere de dupa 1990 si din pacate coruptia a ajuns pe masa prim-ministrului.

Compania cu cea mai importanta investitie in turismul de relaxare din Romania

In cadrul Galei Turismului Romanesc, editia a IV-a, Stejarii Country Club a primit premiul pentru compania cu cea mai importanta investitie in turismul de relaxare.

Magistratii vor aplica cea mai usoara pedeapsa in cazul celor opt condamnati in Dosarul Transferurilor

Greii fotbalului au sanse sa iasa mai repede din inchisoare. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis sa aplice cea mai usoara pedeapsa in cazul celor opt oameni din fotbal condamnati la inchisoare,.

Transportul ar putea deveni cea mai mare sursa de emisii de dioxid de carbon

Transportul va deveni cea mai mare sursa de emisii de CO2 daca politicienii nu iau masuri ambitioase si nu actioneaza in mod decisiv, avertizeaza expertii din cadrul Comitetului Interguvernamental pentru Schimbari Climatice IPCC - Intergovernmental Panelof Climate Change).

Cea mai mare banca din Grecia vrea sa atraga fonduri de 2,1 miliarde de euro prin vanzarea de actiuni

National Bank of Greece NBG), cea mai mare banca din Grecia, vrea sa vanda actiuni in valoare de 2,1 miliarde de euro pentru a acoperi un deficit de capital identificat de banca centrala in cadrul unor teste de stres.

Sondaj: Adele este cea mai ascultata cantareata la serviciu

Adele este cantareata cea mai ascultata la serviciu. in urma unui sondaj, Adele a fost desemnata artista ale carei piese sunt cel mai ascultate in orele de lucru, mai ales in birourile de peste ocean. Potrivit.

DUMINICA FLORIILOR, cea mai importanta sarbatoare ce vesteste Pastele

Crestinii ortodocsi praznuiesc, duminica, Floriile, cea mai importanta sarbatoare care vesteste Pastele, rememorand intrarea lui Iisus in Ierusalim, unde a fost aclamat de locuitorii orasului si intampinat cu frunze de palmier, si fiind totodata sarbatoarea celor care poarta nume de flori.

Cluj: Cea mai mare ferma de bizoni din Europa, inaugurata la Recea Cristur. Investitia -1,5 milioane euro

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa bizonul european fiind cunoscut si drept zimbru), care adaposteste aproape 300 de animale si se intinde pe o suprafata de 500 de hectare, a fost inaugurata, vineri, in comuna Recea Cristur, judetul Cluj, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro.

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa, in Recea Cristur (Cluj)

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa a fost inaugurata ieri in comuna Recea Cristur din judetul Cluj, investitia de 2,5 milioane de euro) apartinandu-le afaceristilor Hans Kilger Germania) si Rudolf Kerner Danemarca), potrivit surselor din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )