Libnet.ro
UNICEF

16:00

Romania, pe ultimul loc in Uniunea Europeana la reciclarea bateriilor

Antena3 Antena3,
Romania, pe ultimul loc in Uniunea Europeana la reciclarea bateriilor

Doar 21% dintre bateriile vandute in Romania au fost reciclate in anul 2016, ceea ce plaseaza tara noastra pe ultimul loc in Uniunea Europeana la acest indicator, arata datele publicate luni de Eurostat. La. continuă pe Antena3

Corina Cretu:Accesarea fondurilor europene, o slabiciune pe care Romania a avut-o de la intrarea in Uniunea Europeana

Comisarul european Corina Cretu a declarat, luni, la Bucuresti, ca accesarea fondurilor europene este o slabiciune pe care Romania a avut-o inca de la intrarea in Uniunea Europeana, cand nu am fost pregatiti sa accesam o asemenea suma de bani. Aceasta a precizat ca din 2021 fiecare tara va fi obligata sa acorde direct cel putin 6% din alocatie regiunilor, oraselor, subliniind ca centralizarea excesiva dauneaza dezvoltarii.

FOTO Cum arata moneda speciala pregatita de britanici pentru a marca iesirea din Uniunea Europeana

Marea Britanie isi va marca plecarea din Uniunea Europeana, anul viitor, printr-o moneda speciala, dezvaluie tabloidul The Sun, scrie The Associated Press.

Uniunea Europeana a prelungit sanctiunile aplicate administratiei de la Tiraspol

Uniunea Europeana a prelungit, pana pe 31 octombrie 2019, sanctiunile aplicate administratiei din regiunea transnistreana. Tiraspolul califica decizia ca fiind una contraproductiva, transmite IPN.

Corina Cretu: Romania nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din Uniunea Europeana

Comisarul eurppean pentru Dezvoltare Regioanla, Corina Cretu, a criticat prezenta in Romania a unui limbaj antieuropean care e din ce in ce mai pregnant, aratand ca romanii nici nu ar trebui sa se.

Veste proasta pentru iubitorii fotbalului din Romania: Ultimul meci al nationalei din Liga Natiunilor se va juca fara spectatori (FOTO)

Comisia de disciplina din cadrul UEFA a decis penalizarea Romaniei cu un meci fara spectatori ca urmare a incidentelor provocate de fanii nationalei. Astfel, ultimul meci al Romaniei de pe teren propriu, cel cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )