Libnet.ro
UNICEF

19:45

Romania, una din cele cinci tari care mai au deschisa ambasada din Libia

România Liberă România Liberă,
Romania, una din cele cinci tari care mai au deschisa ambasada din Libia

Romania este una din cele cinci tari care mai au deschisa ambasada din Tripoli, unde confruntarile intre militii islamiste rivale s-au soldat, potrivit estimarilor, cu circa 200 de morti, in ultimele doua saptamani, scrie ziarul italian Il Messaggero, in editia online, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Mai sunt cateva ore si vom intra in FALIMENT. Anuntul facut de una din cele mai dezvoltate tari

Argentina mai are doar cateva ore sa evite un al doilea faliment national in putin peste un deceniu. Autoritatile de la Buenos Aires incearca sa ajunga la o intelegere cu investitorii. Mai multi lideri.

Constantin Suteu si Costica Alexandru, cele doua personaje care corespund portretului batranului de la Bucuresti

Ziarulring. ro a descoperit ca cele doua nume care ar corespunde portretului batranului de la Bucuresti din osarul Bercea-Basescu sunt Constantin Suteu si Costica Alexandru. Potrivit sursei citate, Constantin.

FOTO Turisti din cinci tari au participat la Tabara de astronomie la Badeana

Observatorul Astronomic si Astroclubul Perseus al Muzeului Vasile Parvan din Barlad, judetul Vaslui, a organizat o tabara de astronomie de trei nopti in comuna Tutova, la marginea sudica a rezervatiei Badeana.

Elevi din 39 de tari s-au inscris la Olimpiada Internationala de Astronomie, care are loc in Romania

200 de elevi din 39 de tari s-au inscris la Olimpiada Internationla de Astronomie si Astrofizica, a anuntat presedintele evenimentului, citat de Mediafax.

Rusia va LOVI DIRECT Romania, in viitorul apropiat. Unul din cele mai puternice state UE, pozitie ferma iMPOTRIVA lui Putin

Romania ar putea fi destabilizata de Moscova, in viitorul apropiat. Este declaratia premierului britanic David Cameron care considera ca statele occidentale au fost nevoite sa adopte o pozitie ferma impotriva.

Cinci boli care pot fi prevenite cu o halba de bere pe zi

In timpul verii, berea se numara fara indoiala printre bauturile pe care romanii le aleg ca sa se racoreasca. Fie ca este vorba de bere cu alcool sau fara alcool, blonda sau bruna, studiile internationale demonstreaza multiple posibile efecte pozitive asupra organismului uman.

Sorin Oprescu: Bugetul Primariei Capitalei va fi rectificat in minus cu circa 500 de milioane lei din cele 4 miliarde estimate la inceputul anului

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat miercuri ca bugetul Primariei Capitalei va fi rectificat in minus cu circa 500 milioane de lei din cauza unei greseli facute de Ministerul de Finante in estimarea cotelor defalcate din TVA si impozitul pe venit ce urmau a fi redistribuite municipalitatii. Bugetul estimat pentru 2014 la inceputul anului a fost de circa 4 miliarde de lei, ceea ce inseamna ca rectificarea negativa anuntata este mai mare de 10% din acest buget. Ramane de vazut ce cheltuieli vor fi taiate pentru a sustine taierea substantiala din bugetul Bucurestiului.

Ibis Romania: 65% din cazarile din hotel sunt facute de turistii romani

Reteaua hoteliera Ibis Romania, parte a grupului international Accor, a inregistrat in prima jumatate a anului 2014 un grad de ocupare de 62% si peste 85. 600 de camere inchiriate, in crestere cu 12% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, 65%.

Proprietarii crescatoriilor de pesti, panicati din cauza somnului african care le ucide toti pestii

Un peste rapitor adus din afara Europei pune in pericol intreaga fauna acvatica a Romaniei, ucigand tot ce prinde. Proprietarii baltilor si crescatoriilor se plang ca afacerile sunt puse in pericol de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )