Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, una din cele mai ieftine tari din Europa la inchirierea de instant offices

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, una din cele mai ieftine tari din Europa la inchirierea de instant offices

Serviciile de instant offices birouri complet mobilate si echipate, cu servicii la dispozitie) sunt de doua ori mai ieftine in tara noastra decat in Grecia si Germania si de patru ori mai ieftine decat in Franta, preturi mai mici gasindu-se doar in Bulgaria si Lituania, ambele tari avand insa o populatie mult mai mica decat Romania si, implicit, o cerere sub cea de la noi, potrivit unui studiu al Flash Office Solutions trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, printre cele mai ieftine tari din Europa dupa costul inchirierii un birou complet echipat

Romania este una din cele mai ieftine tari din Europa la inchirierea de spatii de birouri instant, complet mobiliate si echipate, cu servicii la dispozitie, care pot fi utilizate pe perioade flexibile de timp, cu un cost de circa 200 de euro/luna.

Studiu: inchirierea unui birou complet echipat din Romania este printre cele mai ieftine din Europa. Doar in Bulgaria si Lituania e mai putin

Romania este una din cele mai ieftine tari din Europa la inchirierea de spatii de birouri-instant, complet mobiliate si echipate, cu servicii la dispozitie, care pot fi utilizate pe perioade flexibile de timp, cu un cost de circa 200 de euro/luna.

Elvetia si Norvegia sunt cele mai scumpe tari din lume

Elvetia si Norvegia sunt tarile cu cel mai ridicat cost al vietii, arata un clasament realizat de Banca Mondiala si preluat de 20minutes. ch.

Care sunt cele mai populare meserii din Romania

Cea mai populara meserie din Romania este cea de profesor. Portrivit datele oficiale, peste 230. 000 de romani sunt profesori in scoli si licee, scriu jurnalistii de la gandul. info. Pe urmatorul loc se afla cei.

Huffington Post: Orasul Sibiu, unul dintre cele mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, scrie huffingtonpost. com. Jurnalistii americani au realizat un top care cuprinde.

Ti se intampla sa uiti cam des? Ai ceva de memorat si nu mai poti?

Memoria este una din cele mai importante functii ale creierului. Abilitatea uimitoare a creierului de a stoca, retine si reda informatii si experiente, permite omului sa se descurce in societate si sa evolueze. Fara aceasta functie, omul nu va putea retine nici cele mai simple informatii, cum ar fi adresa sau numele sau.

Asa va arata BULETINUL DE VOT din 25 mai. BEC a prezentat macheta care va fi folosita la alegerile pentru PE

Purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, a prezentat, intr-o conferinta de presa, macheta buletinului de vot ce va fi folosit la alegerile europarlamentare din 25 mai, pe cele opt pagini ale buletinului fiind.

Paradoxul Capitalei. Aici sunt cele mai mari salarii din tara, dar si cei mai multi restantieri la plata ratelor

Bucurestenii sunt romanii cu cele mai mari salarii, dar si cu cele mai mari restante la banci. Nici in tara situatia nu sta mai bine. Judetele Salaj, Braila si Suceava se afla in topul celor cu cele mai.

Top 5 cele mai scumpe trabucuri din lume!

De la Fuente Don Arturo AnniverXario 78 de dolari/trabuc) si pana la Gurkha Black Dragon 1. 150 de dolari/trabuc), iata care sunt cele mai scumpe 5 trabucuri din lume!.

Pregatirile pentru JO de la Rio sunt cele mai proaste din istorie - John Coates, vicepresedintele CIO

John Coates, vicepresedintele Comitetului International Olimpic, a declarat ca forul este foarte ingrijorat in privinta Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, dupa cele mai proaste pregatiri din istorie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1918 seconds )