Libnet.ro
UNICEF

05:15

Romania, una din tarile cu CEL MAI MARE RISC SEISMIC din Europa

Antena3 Antena3,
Romania, una din tarile cu CEL MAI MARE RISC SEISMIC din Europa

Romania se numara printre tarile cu cel mai mare risc seismic din Europa, potrivit unui studiu european dat publicitatii in urma cu citeva luni. Sunt posibile cutremure puternice in urmatorii 50 de ani,. continuă pe Antena3

Cel mai mare CUTREMUR din ultimii 4 ani, resimtit la BUCURESTI. ...

UPDATE: Cutremurul cu magnitudinea de 5,5 produs sambata noapte in Romania a fost cel mai puternic din ultimii patru ani, a declarat Mircea Radulian, directorul Institutului pentru Fizica Pamantului. A fost cel mai mare cutremur din ultimii 4 ani, care nu a produs insa pagube, desi a fost resimtit destul de puternic de populatie. Era de asteptat, tinand cont de frecventa cutremurelor din aceasta zona din ultima perioada. Replicile vor fi mai mici de 4 pe scara Richter, a spus .

Dupa 10 ani, cel mai mare creditor elen, se retrage din Romania

Grupul NBG, cel mai mare grup financiar din Grecia, a cumparat in octombrie 2003 pachetul majoritar la Banca Romaneasca, unde detine in prezent 99,279% din capitalul social. Un acord recent insa intre greci si Comisia Europeana vizeaza retragea de pe.

Dupa 10 ani, cel mai mare creditor elen se retrage din Romania

Grupul NBG, cel mai mare grup financiar din Grecia, a cumparat in octombrie 2003 pachetul majoritar la Banca Romaneasca, unde detine in prezent 99,279% din capitalul social. Un acord recent insa intre greci si Comisia Europeana vizeaza retragea de pe.

Rezultate Liga Campionilor: Steaua si Copenhaga, invinse la cel mai mare scor.

Etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor s-a incheiat miercuri seara, dupa disputarea meciurilor din grupele A-D. Cele mai mari scoruri au fost inregistrate in partidele in care au jucat Steaua si Copenhaga, cele doua echipe fiind invinse cu 4-0, potrivit Mediafax. Vezi mai jos rezultatele din a doua etapa a grupelor Ligii Campionilor. Marti: Grupa E: FC Basel Elvetia) - Schalke 04 Germania) 0-1 A marcat: Draxler 54 Steaua Bucuresti Romania) - Chelsea Londra Anglia) 0-4 Au marcat: .

Seism de 5,5 grade pe scara Richter. Cel mai mare cutremur din ultimii patru ani a fost resimtit si in Baragan

Baraganul a fost zguduit puternic duminica dimineata de un cutremur cu magnitudinea 5,5 pe scara Richter. Calarasenii, fie ca locuiesc la curte sau la bloc, s-au trezit panicati si n-au mai adormit cu gandul ca urmeaza o replica si mai puternica. Seismologii spun ca acesta este cel mai mare cutremur din ultimii patru ani.

Cel mai mare castel de nisip din lume e imprimat 3D [+VIDEO]

In clipul de mai jos, puteti vedea cum arata un castel de nisip din alta clasa, imprimat 3D cu un efort supraomenesc, dupa un an de design 3D. Munca apartine a doi arhitecti, Michael Hansmeyer si Benjamin Dillenburger, convinsi ca-si pot materializa un vis care din multe puncte de vedere parea absurd. Rezultatul imprimat 3D a reprezentat finalitatea unui proiect creat pe calculator dintr-un numar impresionat de 260 de milioane de suprafete individuale si 30 de miliarde de voxeli pixeli [].

Doua cutremure in 10 minute, inregistrate in Galati: Cel mai mare a avut 3,9 pe scara Richter

Un cutremur cu magnitudinea 3,9 pe scara Richter a fost inregistrat vineri dupa-amiaza, in apropierea orasului Galati, la ora 17:29. Seismul s-a produs la o adancime de 12 kilometri, la o distanta de 5 kilometri.

Ponta: Serviciile cu cel mai mare potential de crestere, importante pentru UE

Premierul Victor Ponta a discutat cu Michel Barnier, comisarul european pentru piata interna si servicii, despre Uniunea Bancara, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Profit RECORD pentru cel mai mare producator de smartphone-uri din lume

Compania Samsung a anuntat, vineri, ca se asteapta la profit operational record pentru pentru trimestrul al treilea. Estimarea producatorului de electronice indica insa o incetinire a cresterii.

SUA au detronat Rusia drept cel mai mare producator de petrol si gaze din lume

Statele Unite ale Americii au produs o cantitate mai mare de petrol, gaze naturale si gaze lichefiate inca din luna iulie, detronand astfel pentru prima data Rusia din pozitia de liber global, potrivit unei analize a cotidianului de business The Wall Street Journal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )