Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROMANIA - UNGARIA la Campionatul European de Handbal feminin din Franta. Sanse uriase la semifinale

Antena3 Antena3,
ROMANIA - UNGARIA la Campionatul European de Handbal feminin din Franta. Sanse uriase la semifinale

ROMANIA - UNGARIA la Campionatul European de Handbal feminin din FrantaMiercuri vor avea loc ultimele partide din grupa, Spania - Norvegia 16,45), Ungaria - Romania 19,00) si Olanda - Germania 22,00). continuă pe Antena3

ROMANIA - UNGARIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE TVR 1 la Campionatul European de Handbal feminin din Franta. Meci decisiv pentru romance

ROMANIA - UNGARIA la Campionatul European de Handbal feminin din FrantaMiercuri vor avea loc ultimele partide din grupa, Spania - Norvegia 16,45), Ungaria - Romania 19,00) si Olanda - Germania 22,00).

LIVEText Romnia vs Ungaria 0-0 (Rep I)

Fetele noastre sunt doar la mana lor, o victorie sau o remiza echivaland cu calificarea in semifinalele Campionatului European de handbal feminin din Franta. Sigur, Ungaria se va agata de fiecare sansa pe care o are, cu atat mai mult cu cat se va duela cu Romania, una din rivalele istorice. Romania vs Ungaria va fi in direct pe TVR1 si TVRHD si LiveText pe HotNews. ro de la ora 19:00.

LIVEText Romnia vs Ungaria 20-21 (Rep II)

Fetele noastre sunt doar la mana lor, o victorie sau o remiza echivaland cu calificarea in semifinalele Campionatului European de handbal feminin din Franta. Sigur, Ungaria se va agata de fiecare sansa pe care o are, cu atat mai mult cu cat se va duela cu Romania, una din rivalele istorice. Romania vs Ungaria este in direct pe TVR1 si TVRHD si LiveText pe HotNews. ro.

Se stie prima semifinalista de la Campionatul European de handbal. Cu cine poate juca Romania pentru un loc in finala de la Paris

Campionatul European de handbal feminin, care se desfasoara in Franta, se indreapta spre fazele finale, acolo unde spera sa ajunga si Romania.

Romania s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal feminin

Romania s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia de anul viitor. Semifinala prinsa pe muchie la European le-a asigurat tricoloreloraceasta performanta. Campionatul.

FOTO Un roman a oferit imaginea zilei la Campionatul European de handbal. Ce a facut la meciul fetelor noastre cu Olanda

Romania a fost invinsa clar de Olanda in primul meci al fetelor noastre din Grupa Principala II de la Campionatul European de handbal.

Neagu, mesaj de incurajare dupa infrangerea cu Olanda: Sa nu dezarmam

Romania a pierdut primul meci la Campionatul European de handbal feminin din Franta, dar Cristina Neague priveste cu optimism la jocurile ramase.

ANALIZA De ce meciul cu Ungaria devine vital pentru calificarea Romaniei in semifinalele Campionatului European de handbal feminin

Romania a pierdut meciul cu Olanda, dar pastreaza in continuare sanse de calificare in semifinalele Campionatului European.

Romania, prima infrangere la Campionatul European de handbal feminin. Tricolorele, STRIVITE de olandeze (FOTO)

Dus rece pentru nationala de handbal feminin a Romaniei, dupa partida excelenta reusita impotriva Norvegiei. Tricolorele au fost invinse duminica, usturator, de reprezentativa Olandei, cu scorul de 24-29 .

CE Handbal (f): Rusia (campioana olimpica), prima echipa calificata n semifinale

Campioana olimpica Rusia este prima echipa calificata in semifinalele Campionatului European de handbal feminin din Franta, dupa ce a invins, luni, reprezentativa Danemarcei, scor 32-21 14-9), in penultimul sau meci din Grupa Principala I.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )