Libnet.ro
UNICEF

13:00

Romania si Ungaria, din cauza lipsei mainii de lucru, recruteaza pana in Asia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania si Ungaria, din cauza lipsei mainii de lucru, recruteaza pana in Asia

Romania primeste cu covorul rosu muncitori asiatici, iar Ungaria vecina preconizeaza 75. 000 de permise de munca in 2019 din afara Uniunii Europene UE), de trei ori mai multe decat in 2017, scrie AFP intr-un reportaj. continuă pe Ziarul Bursa

Romania si Ungaria, din cauza crizei fortei de munca, recruteaza pana-n Asia

Romania primeste cu covorul rosu muncitori asiatici, iar Ungaria vecina preconizeaza 75. 000 de permi.

AFP: Romania si Ungaria recruteaza pana in Asia, din cauza lipsei fortei de munca

Romania primeste cu covorul rosu muncitori asiatici, iar Ungaria vecina preconizeaza 75. 000 de permise de munca in 2019 din afara Uniunii Europene UE), de trei ori mai multe decat in 2017, scrie AFP intr-un reportaj.

in Romania, 200 de persoane mor anual din cauza incendiilor

In Romania, 200 de persoane mor anual din cauza incendiilor si alte 600 sunt spitalizate din aceasta cauza, in conditiile in care o camera este cuprinsa in intregime de flacari in doar trei minute, a declarat, Constantin Nistor, Chief Commercial Officer al Prysmian Group, prezent la conferinta PRIA Fire Safety of Buildings.

Lidia Buble a inceput sa planga din cauza lui Razvan Simion. Ce i-a spus prezentatorul de la Antena 1

Lidia Buble a inceput sa planga pe scena din cauza lui Razvan Simion. Nu de suparare, ci pentru ca iubitul ei i-a facut o declaratie de dragoste in vazul tuturor, iar artista a fost emotionata pana la lacrimi. Vedeta se afla in turneul de promovare a piesei Margarita, iar in acest weekend a cantat intr-un .

DIN CAUZA SITUATIEI DE PE PIETELE AUTO GLOBALE: Renault semnaleaza o potentiala reducere a valorii dividendelor

Renault a facut vineri aluzie la o potentiala diminuare a dividendelor, dupa ce a redus perspectivele privind vanzarile si profiturile din cauza evolutiilor de pe pietele auto globale.

MotoGP: Calificarile pentru MP al Australiei, amanate pentru duminica din cauza vremii

Calificarile pentru Marele Premiu al Australiei la MotoGP au fost amanate pentru duminica, din cauza vremii, a anuntat motogp. com.

in Romania, 200 de persoane mor anual din cauza incendiilor. O camera este cuprinsa de flacari in 3 minute

In Romania, 200 de persoane mor anual in urma incendiilor si alte 600 sunt spitalizate din aceasta cauza, in conditiile in care o camera este cuprinsa in intregime de flacari in doar trei minute.

SOC! S-A AFLAT ce a ajuns sa faca DOROFTEI in CANADA, pentru BANI! A PARASIT Romania din cauza unor PROBLEME

Au trecut doua luni de candLeonard Doroftei si familia acestuia au lasat Romania in urma, pentru a se muta in Canada. in timp ce incearca sa se adapteze la stilul de viata canadian, fostul boxer a p.

Utile: Cinci legume mai bogate in proteine decat carnea; Delfinii roz de Amazon, contaminati cu mercur din cauza exploatarii ilegale a aurului

Frunza artificiala care produce gaz. La dezvoltarea ei a lucrat si un roman. Studiul care-ti arata ca miscarea anti-vaccin din Romania n-ar trebui luata in seama. S-a vorbit mult in Romania si in alte tari europene despre vaccinare, iar dezbaterile au fost aprinse.

LeBron James, nevoit sa-si paraseasca locuinta din cauza incendiilor din California

Incendiile care continua sa se raspandeasca in California au obligat zeci de mii de oameni sa-si paraseasca locuintele. Printre ei se afla si LeBron James, superstarul echipei Los Angeles Lakers din NBA, informeaza LEquipe.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )