Libnet.ro
UNICEF

19:16

Romania - Ungaria: Pierdere importanta pentru maghiari

Online Sport Online Sport,
Romania - Ungaria: Pierdere importanta pentru maghiari

Ungaria a pierdut un om de baza in vederea meciului contra Romaniei, de sambata 11 octombrie, din preliminariile EURO 2016. continuă pe Online Sport

Romania-Ungaria / Ungurii vin croiti pe scandal: Bucuresti, sat unguresc!

2800 de suporteri ai Ungariei vor veni sambata la Bucuresti pentru a asista la partida Romania-Ungaria, insa nu toti au intentii pasnice.

Cele aproximativ 50.000 de bilete scoase la vanzare pentru partida Romania - Ungaria au fost epuizate

Cele aproximativ 50. 000 de tichete scoase la vanzare de organizatori pentru partida Romania - Ungaria au fost vandute, fiind ramase foarte putine bilete in sectoarele mai scumpe. Se mai gasesc momentan doar bilete.

Cu mana la inima, la meciul Romania - Ungaria. Campanie pentru suporteri

Suporterii, chiar si cei care nu sunt pe stadion, sunt invitati de FRF sa duca mana la inima in timpul intonarii imnului national, care se va face auzit inaintea meciului Romania - Ungaria, disputat pe 11 octombrie pe Arena Nationala. Actiunea face parte din campania O tara cu mana la inima.

Romania - Ungaria, inca 500 de bilete disponibile online

FRF a scos la vanzare inca 500 de bilete, care vor fi comercializate tot online. Acestea sunt retururi in urma procesului de vanzare a tichetelor pe site-ul biletefrf. ro. La meciul Romania - Ungaria sunt asteptati peste 45. 000 suporteri.

Vasile Miriuta (antrenorul CFR-ului), despre Romania - Ungaria: Eu ii sustin pe maghiari, nu ma intereseaza criticile venite din Romania

Romania va intalni Ungaria pe 11 octombrie, intr-o partida contand pentru preliminariile Euro 2016. Discutiile in jurul acestui meci au inceput deja, iar Vasile Miriuta antrenorul CFR-ului) si-a spus punctul de vedere: Eu ii sustin pe maghiari, nu ma intereseaza criticile venite din Romania.

Romania - Ungaria. Analiza ultimelor evolutii ale fotbalistilor maghiari care vin la Bucuresti, sa infrunte Romania

Odata cu ziua de luni debuteaza si saptamana Ungaria - Romania, in contextul meciului pe care selectionata lui Victor Piturca il va disputa sambata, 11 octombrie, pe Arena Nationala, incepand cu ora 19.

Ecran urias pe esplanada din centrul Slatinei pentru meciul Romania-Ungaria

Iubitorii din Slatina ai nationalei de fotbal vor avea parte de o mare surpriza in acest week-end deoarece vor avea posibilitatea de a viziona in direct meciul dintre Romania si Ungaria in aer liber chiar in centrul orasului. in acest sens, autoritatile locale au decis sa amplaseze un ecran urias pe esplanada din centrul urbei pentru meciul de sambata 11 octombrie, din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016.

Tensiuni pe primele de la EURO 2016 inainte de Romania - Ungaria

Auspiciile inainte de meciul de sambata, 11 octombrie ora 21:00), dintre Romania si Ungaria din preliminariile EURO 2016 nu sunt dintre cele mai bune. In spatele usilor din ce in ce mai inchise de la FRF se desfasoara un conflict intre Victor Piturca si Razvan Burleanu. Miza? Primele de calificare pentru EURO 2016.

Ultimele bilete la Romania-Ungaria

Federatia Romana de Fotbal a scos, marti, la vanzare ultimele bilete pentru meciul de sambata seara cu Ungaria din preliminariile EURO 2016.

CONFERINTA Lucian Sanmartean, despre meciul Romania - Ungaria

Lucian Sanmartean a sustint, marti, o conferinta de presa, inaintea meciului pe care Romania il va disputa cu Ungaria, in cadrul celei de-a doua etape din Grupa F, pentru EURO 2016. Partida este programata sambata, pe Arena Nationala, incepand cu ora 19.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3265 seconds )