Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania de vacanta, un proiect turistic care promoveaza destinatiile mai putin frecventate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania de vacanta, un proiect turistic care promoveaza destinatiile mai putin frecventate

Asociatia Profesionala a Emitentilor de Tichete a lansat campania Romania de vacanta, prin care propune romanilor destinatii mai putin frecventate, dar care au potential maxim pentru o vacanta de neuitat. continuă pe Wall-Street Ro

Proiect: Cei care au microintreprinderi nou-infiintate si sunt salariati, scutiti de cota de 1%

Ministerul Finantelor Publice MFP) vine cu propuneri de modificare a Codului Fiscal si de Procedura fiscala. in ceea ce priveste impozitul pe veniturile microintreprinderilor proiectul propune eliminarea cotei de 1% pentru persoanele juridice romane nou-infiintate, care au cel putin un salariat si care sunt constituite pe o durata mai mare de 48 de luni, iar actionariiasociatii lor nu au detinut titluri de participare la alte persoane juridice.

Care tigaie este mai sanatoasa: cea din teflon sau cea din ceramica?

In ultima perioada, din ce in ce mai multe gospodine aleg sa foloseasca in bucatarie tigaile de ceramica. La prima vedere nimic nu pare sa scape de sub control, dar v-ati intrebat vreodata ce se.

O mare actrita se alatura echipei serialului Vlad de la PRO TV. Va juca rolul Deliei, un personaj important dar care nu a mai aparut pana acum

Serialul Vlad revine la PRO TV din toamna, tot sub bagheta regizorului Jesus del Cerro. Din acest sezon, nu numai ca serialul va fi mai bogat de noi aventuri si tensiunile, dar o va avea si pe actrita Elvira Deatcu, ce va juca rolul Deliei, un personaj nou important care poate schimba complet situatia initala, .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )