Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romania la vot. Deschidem sezonul alegerilor din acest an. Cine lupta pentru Deva

Antena3 Antena3,
Romania la vot. Deschidem sezonul alegerilor din acest an. Cine lupta pentru Deva

De azi deschidem sezonul alagerilor din acest an. Sub genericul Romania la vot-locale 2020, Antena 3 va prezenta o rubrica de materiale interesanta despre viitorii candidati. Prima oprire, Deva, localitatea care pare taramul unde se poate orice. Un fost liberal, Mircea Muntean, a castigat primaria fiind condamnat la 4 ani de inchisoare dar, dupa jumatate de an a intrat la puscarie cu o a doua sentinta pentru ca a lovit un om cu masina fiind in stare de ebrietate. continuă pe Antena3

Puterea Dragostei, sezonul 3. Primele tensiuni din platou. Cine a scos-o din sarite pe Cristina Mihaela

Puterea Dragostei sezonul 2 s-a terminat pe data de 26 iulie, iar pe 27 casa a fost calcata de alti zeci de tineri care-si cauta dragostea. Cine a reusit sa o puna intr-o situatie stanjenitoare pe moderatoarea emisiunii? Puterea Dragostei, sezonul 3: Tensiuni intre un concurent si Cristina Mihaela Noul sezon al emisiunii Puterea Dragostei .

TIFF 2020. Programul din acest an al Festivalului International de Film

Festivalul International de Film Transilvania TIFF) se va desfasura in perioada 31 iulie - 9 august, in conditii exceptionale, din cauza epidemiei de coronavirus de pe teritoriul Romaniei. Astfel, editia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )