Libnet.ro
UNICEF

19:30

Romanian Music Awards in Piata Sfatului din Brasov

Adevărul Adevărul,
Romanian Music Awards in Piata Sfatului din Brasov

Cel mai mare eveniment al muzicii romanesti este vineri 12 septembrie de la ora 19. 00 la Brasov. Vedetele muzicii autohtone vor defila pe covorul rosu si vor sustine recitaluri incendiare. Cei mai buni artisti ai anului vor fi premiati. continuă pe Adevărul

Sore si Adrian Sina vor prezenta Media Music Awards 2014

Editia din acest an a galei Media Music Awards, ce va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu, va fi prezentata de Sore si Adrian Sina. Este pentru prima data cand cei doi artisti apar impreuna pe scena in ipostaza de gazde ale unei ceremonii de acest gen.

Premiera in Romania! La Media Music Awards va fi premiat cel mai infocat fan al unui artist!

Media Music Awards vine cu o noua surpriza! In premiera, in cadrul mult asteptatie gale musicale, ce va avea loc in Piata Mare din Sibiu pe data de 18 septembrie, va fi premiat cel mai infocat fan al unui artist!.

Sore si Adrian Sina prezinta Media Music Awards pe 18 septembrie la Sibiu!

Dupa o lunga perioada de suspans, in care toata lumea s-a intrebat cine vor fi prezentatorii editiei din acest an a galei Media Music Awards, iata ca anuntul a fost facut astazi: cei doi prezentatori ai marelui eveniment musical de la Sibiu sunt Sore si Adrian Sina!.

Scandal interminabil pe piata taximetriei din Bucuresti-Ilfov

Piata taximetriei din zona Bucuresti-Ilfov se afla in mijlocul unui scandal interminabil, inceput cu ani in urma, intre entitatile care activeaza in acest sector, dar si intre acestea si autoritati.

Incep lucrarile la mall-ul Veranda, aflat vizavi de Piata Obor din Capitala

Compania Prodplast Imobiliare a anuntat miercuri ca incepe lucrarile de constructie la mall-ul Veranda aflat vizavi de Piata Bucur Obor din Capitala. Complexul comercial va avea peste 100 de magazine, un hipermarket Carrefour, o zona verde de 15. 000 de mp, cu parcuri, locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport si terase si 1. 200 locuri de parcare. Investitia se ridica la 60 milioane de euro. Mall-ul fost proiectat de arhitectii englezi Chapman Taylor si dezvoltatorii promit ca va fi finalizat in 2016.

Zmelik: CEZ nu va iesi de pe piata energetica din Romania

Grupul ceh CEZ isi va consolida operatiunile in Romania si nu va iesi de pe piata noastra, chiar daca va reusi sa vanda parcurile eoliene din Dobrogea, a declarat seful CEZ Romania, Martin Zmelik.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )