Libnet.ro
UNICEF

09:30

Romanii care doresc informatii despre prevenirea infectarii cu coronavirus au la dispozitie incepand de astazi o linie TelVerde. Cei care au suspiciuni ca au contactat virusul trebuie sa sune la 112

Hotnews Hotnews,
 Romanii care doresc informatii despre prevenirea infectarii cu coronavirus au la dispozitie incepand de astazi o linie TelVerde. Cei care au suspiciuni ca au contactat virusul trebuie sa sune la 112

Cetatenii care doresc informatii despre virusul COVID 19 coronavirus) si cum sa previna infectarea pot apela incepand de astazi numarul 0800800358, o linie TelVerde infiintata de autoritati. Cei care au suspiciuni ca au contactat virusul trebuie sa sune la 112, iar cei care doresc doar sa solicite informatii despre coronavirus sunt sfatuiti sa apeleze linia TelVerde. continuă pe Hotnews

Linia telefonica pentru informatii despre coronavirus, operationalizata. La ce numar pot suna cetatenii

Linia TELVERDE la care se pot obsine informatii despre prevenirea infectarii cu coronavirus este operationala. Cetatenii pot suna zilnic, inclusiv in zilele de sambata si duminica.

Coronavirus in Romania. Ministerul Sanatatii pune la dispozitia cetatenilor o linie TELVERDE. Numarul nu este pentru urgente

Coronavirus in Romania. Linie TELVERDE destinata cetatenilor care doresc informatii legate de prevenirea infectarii cu virusul COVID 19 coronavirus) - 0800800358.

Klaus Iohannis: Va fi implementata rapid o linie telefonica destinata apelantilor care solicita informatii la infectia cu coronavirus!

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii dupa sedinta fulger a CSAT. Seful statului a spus ca se vor lua masuri suplimentare la toate intrarile in tara si va fi infiintata o linie speciala, unde cetatenii vor putea cere informatii despre coronavirus.

Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, din zonele afectate de coronavirus

La ora actuala nu existacazuri de coronavirus in Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Cel putin, pentru moment, asa au declarat autoritatile romane, in conferinta de presa de aseara. Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, .

Ministrul Sanatatii: Nerespectarea carantinei, pedepsita penal Regulile pentru romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat marti ca nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal.

Coronavirus in Romania: Numarul de telefon la care puteti suna pentru a afla informatii despre virusul gripal

Linia de TELVERDE realizata de Ministerul Sanatatii pentru epidemia de coronavirus a fost operationalizata. De aici puteti afla informatii despre coronavirus.

Eficienta TelVerde, testata in direct pe B1 TV. Tudor Barbu, in rol de cetatean din Bucuresti, a sunat pentru informatii despre coronavirus (VIDEO)

Eficienta asa-zisului TelVerde, unde cetatenii romani pot afla informatii despre coronavirus, a fost testata in direct pe B1 TV, chiar de catre Tudor Barbu, realizatorul emisiunii Se intampla.

Autoritatile aloca doua numere de telefon pentru sesizari si informatii despre coronavirus

Locuitorii judetului Hunedoara au la dispozitie doua numere de telefon, puse la dispozitie de autoritati, unde pot primi informatii despre coronavirus.

Marcel Vela: Romanii care vin din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina

Ministrul demis al Internelor a anuntat, luni seara, ca romanii care se intorc in Romania din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina.

Romanii care isi anuleaza excursiile in zonele afectate de coronavirus pot primi banii inapoi!

Pandemia de coronavirus afecteaza activitatea agentiilor de turism. Acestea vor trebui sa returneze intreaga suma clientilor care sunt nevoiti sa anuleze excursiile in zonele aflate in carantina. Aceasta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )