Libnet.ro
UNICEF

20:00

Romanii care merg sa lucreze in Marea Britanie vor avea nevoie de viza de munca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii care merg sa lucreze in Marea Britanie vor avea nevoie de viza de munca

De la 1 ianuarie 2021, romanii care vor sa lucreze in Marea Britanie trebuie sa obtina o viza de munca. Aceasta masura se va aplica pentru toti cetatenii Uniunii Europene de anul viitor, cand se incheie perioada de tranzitie a retragerii Regatului Unit din UE. continuă pe Ziarul Bursa

incepand cu 1 ianuarie 2021, romanii care merg la munca in Marea Britanie vor avea nevoie de viza. Cum se obtin

Incepand cu data de 1 ianuarie 2021, Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord isi va asuma pe deplin statutul de stat tert in relatia cu statele Uniunii Europene, inclusiv cu Romania. Din aceasta perspectiva, regimul de vize si conditiile de calatorie pentru cetatenii europeni, inclusiv cei romani, se vor schimba.

Romanii care merg in Polonia cu avionul sau cu autocarul trebuie sa intre obligatoriu in carantina 10 zile, pe banii lor, la o locatie declarata

Persoanele care sosesc in Polonia in perioada 28 decembrie 2020 - 17 ianuarie 2021, din statele membre UE, inclusiv Romania, cu avionul sau cu autocarul trebuie sa intre in carantina la o locatie declarata la sosire, pentru o perioada de 10 zile, cu suportarea cheltuielilor aferente.

Romanii care merg cu masina in Belgia si care nu s-au aflat in strainatate mai mult de 48 de ore nu trebuie sa prezinte test COVID negativ Ce alte categorii de persoane sunt exceptate

Copiii cu varsta sub 12 ani sau persoanele care calatoresc pe alte rute decat aeriana sau maritima si care nu s-au aflat in strainatate mai mult de 48 de ore sunt exceptate de la obligatia de a prezenta un test PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 la intrarea in Belgia.

Cat timp vor mai putea calatori romanii in Marea Britanie doar cu buletinul

Romanii care nu au obtinut statutul de rezident in Regatul Unit si doresc sa mearga in vizita la familie sau prieteni ori in scop turistic vor putea folosi cartea de identitate ca document de calatorie pana la 30 septembrie 2021, data de la care calatoriile in aceasta tara vor fi posibile doar cu pasaportul.

Marea Britanie si Turcia vor semna un acord de liber schimb

Marea Britanie si Turcia urmeaza sa semneze marti un acord de liber schimb, a declarat duminica mini.

Toate restrictiile de calatorie in Marea Britanie, de la 1 ianuarie: cand iti trebuie viza

Daca planuiai sa calatoresti in Marea Britanie dupa 1 ianuarie 2021, merita sa ai in vedere ca regulile se vor schimba semnificativ. Pentru anumite categorii de calatori, vizele vor.

Marea Britanie. Promotiile pentru alimentele bogate in grasimi, sare si zahar precum si pentru bauturi racoritoare, restrictionate

Campaniile promotionale pentru alimentele bogate in grasimi, sare si zahar precum si pentru bauturi racoritoare vor fi restrictionate in supermarketurile din Marea Britanie, in cadrul masurilor destinate reducerii obezitatii, transmite Bloomberg.

EXCLUSIV Chefi la cutite, criticata aspru de cel mai tare bucatar roman din Marea Britanie: Amatori, nu profesionisti

Loredan Gargalac, in varsta de 50 de ani si singurul Executive Chef roman din Marea Britanie, nu crede in emisiunile culinare difuzate de cateva dintre posturile centrale de televiziune de pe plaiurile noastre mioritice. Cu riscul de a-si supara colegii de breasla, precum Catalin Scarlatescu sau Florin Dumitrescu, chef Loredan sustine, intr-un interviu acordat in .

Furtuna Bella a lasat Franta si Marea Britanie in bezna

Zeci de mii de locuinte au ramas fara energie electrica, iar traficul aerian din Franta a fost perturbat de furtuna Bella, care a provocat intreruperi ale furnizarii electricitatii si in Marea Britanie, informeaza AFP.

Noua varianta a coronavirusului a fost depistata si in Portugalia, la calatorii care au sosit in Madeira din Marea Britanie

Noua varianta a coronavirusului, care este legata de cresterea rapida a numarului de infectii in Marea Britanie, a fost depistata si pe insula portugheza Madeira, in primele cazuri din noua tulpina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2783 seconds )