Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii, cei mai numerosi solicitanti ai statutului de rezident permanent in Regatul Unit dupaBrexit

Adevărul Adevărul,
Romanii, cei mai numerosi solicitanti ai statutului de rezident permanent in Regatul Unit dupaBrexit

Romanii, italienii si polonezii sunt cei mai numerosi solicitanti ai statutului de rezident permanent settled status) in Regatul Unit, conform datelor din perioada de testare a procesului de legalizare a statutului cetatenilor comunitari care doresc sa ramana in aceasta tara dupa Brexit, relateaza joi agentia Press Association. continuă pe Adevărul

DUPA BREXIT: Peste 600.000 de cetateni UE, romanii fiind cei mai numerosi, au aplicat pentru a ramane in Marea Britanie

Peste 600. 000 de cetateni UE au aplicat deja pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit, conform cifrelor Ministerului de Interne. Dintre acestia, cei mai multi sunt romani - 37. 742, scrie The Guardian.

Romania, printre tarile UE cu cei mai multi liber profesionisti din totalul fortei de munca. Care sunt cele mai populare ocupatii

1 din 5 romani sunt liber profesionisti. Cei mai multi sunt inregistrati in activitati profesionale, servicii si vanzari si mestesuguri. Potrivit Eurostat , Romania era, in 2018, printre tarile Uniunii Europene cu cei mai multi freelanceri. Mai exact,.

Cum sarbatoreau romanii 1 Mai pe vremea lui Ceausescu

1 mai ramane Ziua Internationala a Muncii in toata lumea. Nu si pentru romani. Cei mai multi romani au asociat-o mereu cu propaganda comunista si cu mitingurile dedicate sotilor.

HOROSCOP. Care sunt cei mai empatici nativi din zodiac

Caracteristicile zodiilor pot determina gradul de empatie cu care o persoana e inzestrata. Exista persoane care au o rabdare de fier si reusesc sa inteleaga perfect prin ce stari trec cei din jur, t.

VIDEO Cum au reactionat doi dintre cei mai mari fotbalisti ai Angliei dupa golul marcat de Messi de la 25 de metri

Evolutia si mai ales executiile lui Messi din partida Barcelona - Liverpool 3-0 au entuzismat toata planeta fotbalului.

A devenit unul dintre cei mai cautati oameni din Europa, dupa ce a ucis un barbat intr-un mod infiorator. L-a torturat si l-a omorat in fata propriilor lui copii, care nu au putut face nimic pentru a-l salva

Un barbat, care se presupune ca ar fi ucis violent un tata la o ferma din Cheshire, a devenit cel mai cautat om din Europa. Detectivii il cauta pe Christopher Guest More Jr de cand a fugit din tara, imediat.

Topul tarilor cu cei mai stresati locuitori

Inceput in 2015, studiul care a incercat sa afle topul celor mai stresati locuitori ai lumii a fost realizat in peste 140 de tari. Cercetarea a durat trei ani si a fost realizata de firma Gallup.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )