Libnet.ro
UNICEF

09:30

Romanii cu credite in CHF, din nou in strada

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romanii cu credite in CHF, din nou in strada

Persoanele cu credite in franci elvetieni protesteaza din nou, de data aceasta in fata Guvernului, dupa 5 luni de la debutul crizei CHF, perioada in care problemele nu s-au rezolvat nici pe calea legislativa, nici pe cea a negocierii,. continuă pe Wall-Street Ro

A fugit din nou! Al Pacino s-a despartit de iubita lui de 36 de ani

Desi se zvonea ca este gata de casatorie, iata ca lucrurile nu stau chiar asa. Al Pacino este din nou singur, dupa ce s-a despartit de iubita lui, Lucila Sola.

Evaluarea marcii Steaua, amanata din nou. Castigatorul licitatiei, contestat la Curtea de Apel

Razboiul dintre clubul lui George Becali si CSA continua, dupa ce evaluarea marcii Steaua Bucuresti a fost amanata din nou. De aceasta data, controversatul castigator al licitatiei a fost contestat la Curtea de Apel.

Pietrele de moara se invart din nou in Muzeul ASTRA, din Sibiu

Turistii care viziteaza Muzeul ASTRA au parte de o surpriza placuta. Doua mori functionale produc faina, intocmai ca acum cateva sute de ani. Muzeul sibian este singurul din Romania care are doua mori functionale, iar faina produsa de ele va fi utilizata in cadrul atelierelor de gatit, in care copiii, dar si alti turisti vor deprinde tainele artei culinare traditionale.

Imnul golanilor a rasunat din nou in Piata Universitatii, 25 de ani de la Mineriada

Peste 100 de persoane, majoritatea reprezentanti ai Asociatiei 21 Decembrie 1989, au marcat implinirea a 25 de ani de la Mineriada, in Piata Universitatii, la fantana, unde au cantat Imnul golanilor si alte cantece de la protestul anticomunist din 90 .

Iubeste din nou! Nina Dobrev s-a cuplat cu un actor

O noua poveste de iubire pentru Nina Dobrev. Despre vedeta din Vampire Diaries se zvoneste ca s-a cuplat cu actorul Austin Stowell, dupa ce perechea a fost surprinsa extrem de tandra, in Hollywood.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )