Libnet.ro
UNICEF

20:00

Romanii au cucerit patru medalii la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului.

România Liberă România Liberă,
Romanii au cucerit patru medalii la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului.

Romanii participanti la cea de-a 6-a editie a Olimpiadei Internationale de Stiinte ale Pamantului, desfasurata la Olavarria, in Argentina, in perioada 7 - 13 octombrie, au cucerit patru medalii - doua de argint si doua de bronz, informeaza un comunicat al Ministerului Educatiei, potrivit Mediafax. Cele doua medalii de argint au intrat in posesia lui Paul Vacariu clasa a XII-a/ Colegiul National Gheorghe Lazar din Sibiu) si a lui Andrei Moldovanu clasa a XI-a/ Liceul Teoretic Nicolae . continuă pe România Liberă

Romanii au cucerit patru medalii la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului

Romanii au castigat patru medalii, dintre care doua de argint si doua de bronz, la cea de-a sasea editie a Olimpiadei Internationale de Stiinte ale Pamantului, care s-a desfasurat la Olavarria, in.

Medalii de argint si bronz pentru elevii romani la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului

Olimpicii romani care au participat la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului au castigat patru medalii: doua de argint si doua de bronz, informeaza Ministerul Educatiei. Cele doua medalii de argint au fost castigate de Paul Vacariu, clasa a XII-a la Colegiul National Gheorghe Lazar din Sibiu, si de Andrei Moldovanu, clasa a XI-a la Liceul Teoretic Nicolae Balcescu din Cluj-Napoca.

PERFORMANTA Elevii romani au cucerit patru medalii la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului

Romanii participanti la cea de-a 6-a editie a Olimpiadei Internationale de Stiinte ale Pamantului, desfasurata la Olavarria, in Argentina, in perioada 7 - 13 octombrie, au cucerit patru medalii, doua de argint si doua de bronz, informeaza un comunicat al Ministerului Educatiei.

Elevii romanii au obtinut patru medalii la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului

Elevii romanii s-au intors cu patru medalii - doua de argint si doua de bronz de la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului, desfasurata la Olavarria, in Argentina, in perioada 7 - 13.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )