Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romanii au cumparat anul trecut 1,7 milioane de televizoare. Care a fost pretul mediu si cea mai cautata diagonala

Hotnews Hotnews,
 Romanii au cumparat anul trecut 1,7 milioane de televizoare. Care a fost pretul mediu si cea mai cautata diagonala

Intr-un an 2020 in care vanzarile au scazut puternic in multe domenii, romanii au continuat sa cumpere televizoare in ritm alert si totalul anului trecut a fost de 1,7 milioane de unitati. Cea mai cautata diagonala a fost 43 de inci, dar au crescut puternic vanzarile la TV-urile de peste 80 de inci, iar pretul mediu al unui televizor nou a fost de 1. 270 lei, a spus pentru HotNews. ro, Victor Armaselu de la Samsung Romania. continuă pe Hotnews

Organizatie britanica: Romanii s-au imbatat, in medie, de 14,1 ori anul trecut

Global Drug Survey GDS), o agentie independenta de cercetare cu sediul la Londra, a facut un studiu legat de cate ori s-au imbatat in medie anul trecut locuitorii a zeci de tari de pe glob.

Citu: Costul cu pensiile in bugetul din 2021 creste deja cu aproape 8 miliarde de lei fata de anul trecut

Costul cu pensiile in bugetul din 2021 creste deja cu aproape 8 miliarde de lei fata de anul trecut, ceea ce inseamna 0,8% din PIB, a declarat luni premierul Florin Citu. La aceste costuri se adauga si cresterea alocatiilor, ajungandu-se la un plus in buget de 1,1% din PIB fata de anul trecut.

ANUL TRECUT Energiile regenerabile au fost principala sursa de productie de electricitate in Europa

Pentru prima data in istorie, energiile regenerabile au fost anul trecut principala sursa de productie de electricitate in Europa.

CITU: Costul cu pensiile in bugetul din 2021 creste cu aproape 8 miliarde de lei fata de anul trecut

Costul cu pensiile in bugetul din 2021 creste deja cu aproape 8 miliarde de lei fata de anul trecut, a declarat prim-ministrul Florin Citu, care a mai precizat ca tema indexarii pensiilor cu rata inflatiei va fi tratata potrivit legislatiei in vigoare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )