Libnet.ro
UNICEF

16:00

Romanii din Brasov care au creat o harta pe care vezi cand trebuie sa te uiti pe cer ca sa vezi eclipsa partiala de soare

Adevărul Adevărul,
Romanii din Brasov care au creat o harta pe care vezi cand trebuie sa te uiti pe cer ca sa vezi eclipsa partiala de soare

O echipa de romani au pregatit o aplicatie speciala pentru eclipsa partiala de vineri, de la ora 10. Astfel, cu ajutorul unor harti interactive, putem vedea ora exacta in care putem privi eclipsa oriunde pe glob. continuă pe Adevărul

Care va fi momentul in care ECLIPSA de maine se va vedea cel mai bine. O echipa din Brasov a facut APLICATIA asta

O echipa de romani din Brasov a realizat o aplicatie care sa ne ajute sa vedem extrem de bine eclipsa solara de maine. Cei de la Kronpass au realizat o harta interactiva care ne ajuta sa vedem cand incepe.

Romanii - 17% din imigrantii care au ajuns anul trecut in Germania

Numarul strainilor care traiesc in Germania a atins un nivel record la finele anului trecut, 8,2 milioane de persoane sau 10% din populatia totala a primei economii europene, iar romanii ocupa primul loc in ceea ce priveste cresterea procentuala comparativ cu 2013 31,9%), arata cifrele publicate ieri de Oficiul federal de statistica Destatis), transmite DPA, potrivit Agerpres.

Romanii reprezinta 17% din imigrantii care au ajuns anul trecut in Germania

Numarul strainilor care traiesc in Germania a atins un nivel record la finele anului trecut, 8,2 milioane de persoane sau 10% din populatia totala a primei economii europene, iar romanii ocupa primul loc in.

Traian Basescu: Iohannis ar fi trebuit obligatoriu sa se intalneasca si cu romanii din Ucraina (VIDEO)

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Ucraina ar fi trebuit sa aiba ca prim obiectiv problema celor 500. 000 romani care traiesc in Ucraina, a declarat, miercuri seara, fostul presedinte Traian Basescu.

Zeci de biciclete au fost amplasate in statiile de autobuz din Timisoara. Vor sta acolo pana cand autoritatile vor decide cum se vor putea inchiria

Mai multe biciclete au fost amplasate deja in mai multe statii din Timisoara, in cadrul unui proiect de 7,5 milioane de lei, pentru incurajarea oamenilor sa foloseasca transportul in comun. Acestea nu pot.

VIDEO: Cum arata prima imprimanta 3D din lume care printeaza in lichid

Compania Carbon 3D a reusit sa dezvolte o tehnologie in premiera care permite unei imprimante 3D sa printeze forme complexe tridimensionale intr-un amestec lichid, potrivit gizmodo. com. Mai mult decat atat, noua tehnologie este atat de inovativa incat viteza de print este de 25 de ori mai mare decat la o imprimanta clasica laser 3D care foloseste layere succesive pentru a crea forme tridimensionale.

Mihai Marcu, MedLife: Avem 4,5 milioane de clienti unici si 4% din medicii care lucreaza in Romania. Compania a rulat afaceri de 80 de milioane de euro in 2013 si si-a marit cu 25% profitul

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, cu o cota de piata de circa 45%, a anuntat miercuri o cifra de afaceri agregata la nivelul anului 2014, de 80 milioane de euro si un profit operational EBITDA) de 13 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de 2013. Potrivit fondatorului companiei, fostul bancher Mihai Marcu, la MedLife lucreaza 4% din medicii din Romania, compania oferindu-si serviciile catre cel putin 4,5 milioane de clienti unici. Pentru 2015, MedLife tinteste o crestere organica de 16% pana la valoarea de 93 milioane euro, si o crestere accelerata a profitului operational, pana la 17 milioane euro, respectiv un avans de 31% fata de 2014. Potrivit lui Mihai Marcu, in 2015 vor continua consolidarile in piata serviciilor medicale, fondatorul MedLife sperand si la o imbunatatire a dialogului dintre Stat si operatorii privati care opereaza in businessul medical.

VIDEO: Cum arata primii zgarie-nori din lume care nu lasa nicio umbra pe sol

Cladirile foarte inalte pot fi frumoase, dar umbrele lor pot fura lumina solara unor zone foarte mari, mai ales in centrul marilor orase, dar o firma de arhitectura din Londra are un proiect cu care spera sa depaseasca aceasta problema, construind zgarie nori pereche pozitionati in asa fel incat lumina reflectata de fatada unei cladiri anuleaza umbra celeilalte, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )