Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii din China cer sa fie repatriati de urgenta, de teama virusului ucigas

Antena3 Antena3,
Romanii din China cer sa fie repatriati de urgenta, de teama virusului ucigas

Romanii din China cer sa fie repatriati de urgenta. Virusul ucigas a luat 170 de vieti. continuă pe Antena3

Raed Arafat anunta ce se intampla cu romanii din China

Raed Arafat a anuntat la Antena 3 ca romanii care vor fi repatriati din China vor ajunge intai in carantina in Franta.

Elevii din Romania cer respingerea ordonantei de urgenta prin care transportul a fost scos din sfera serviciilor publice

Elevii din Romania cer respingerea OUG 512019, prin care transportul elevilor a fost eliminat din sfera serviciilor publice.

Dolj: De teama coronavirusului, angajatii Postei cer masti si manusi pentru manevrarea coletelor din China

Angajatii Postei Romane care lucreaza la oficiile din Dolj se tem ca virusul care a facut deja sute de victime ar putea ajunge la ei, prin coletele care vin din China, relateaza Mediafax. Lucratorii au cerut conducerii companiei masti si manusi.

Google isi inchide birourile din China de teama coronavirusului

Google a decis sa-si inchida temporar birourile din China, Hong Kong si Taiwan, pentru a evita raspa.

Coletele din China, abandonate de teama virusului gripal. Sunt sau nu periculoase aceste pachete?

Sunt sau nu periculoase coletele care provin din China? La asta se gandesc multi romani care amana sa isi ridice pachetele cu produse pe care le-au comandat de acolo.

ANPC cere oprirea importurile din China, de teama coronavirusului

Portul Constanta este poarta pe unde intra cele mai multe produse importate din China. Protectia Consumatorilor cere oprirea comercializarii unor produse aduse din aceasta tara.

Studentii romani povestesc experienta din China: Este o panica generala destul de mare. Te trezesti dintr-o data cu orasul parasit!

Autoritatile au pregatit masuri speciale pentru cei opt studenti romani care s-au intors din China. Tinerii au povestit marcati experienta traita in China din momentul izbucnirii epidemiei si pana la imbarcarea spre tara. Panica a pus stapanire pe orasele din China. Pana la acest moment au murir 132 de oameni, iar sase mii de oameni diagnosticati cu virusul ucigas.

Ministrul Sanatatii anunta masuri pentru a preveni raspandirea coronavirusului: Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Pe aeroporturile internationale s-a creat o linie de acces pentru pasagerii care vin din China, dar si pentru cetatenii chinezi. Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China De acum cateva zile s-a creat .

VIDEO Noul coronavirus din China - Streinu Cercel: Riscul ca afectiunea sa ajunga in tara noastra este redus Toate persoanele care au calatorit in China si ajung in Romania, incluse intr-o baza de date si monitorizate

Riscul ca boala provocata de noul tip de coronavirus care a ucis 81 de persoane in China sa ajunga pe teritoriul Romaniei este redus, a afirmat luni medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, la finalul sedintei Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus. Toate persoanele care ajung in Romania si au calatorit in ultimele 14 zile in China sunt trecute intr-o baza de date si monitorizate, iar pe aeroporturi au fost create culoare speciale pentru pasagerii intorsi din China, a explicat ministrul Sanatatii, Victor Costache.

ANPC: Nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul diverselor produse care provin din China

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) sustine ca nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul produselor care provin din China, precizand ca durata de viata a acestui virus in afara corpului uman este de 24 de ore, iar transportul unui container pana in tara noastra dureaza aproximativ o luna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2405 seconds )