Libnet.ro
UNICEF

13:01

Romanii din diaspora se intorc in tara pentru protestul din 10 august. Va asteptam pe toti, sa incercam sa facem o schimbare in viitorul nostru (FOTO)

B1 B1,
Romanii din diaspora se intorc in tara pentru protestul din 10 august. Va asteptam pe toti, sa incercam sa facem o schimbare in viitorul nostru (FOTO)

Tot mai multi romani care muncesc in strainatate se intorc in tara si anunta ca vor participa la mitingul din 10 august. Pe retelele sociale sunt postate tot mai multe fotografii si clipuri in care. continuă pe B1

Romanii din diaspora vin in tara pentru protestul de pe 10 august

Aglomeratie mare zilele acestea la punctele de frontiera din vestul tarii, din cauza celor care se intorc in tara. Unii dintre stranieri vin special pentru a participa la protestul anuntat de diaspora pe 10 august, in Piata Victoriei.

FOTOGALERIE Romnii din diaspora, numiti ,,hoti, curve si cersetori de un sef de institutie publica din Vrancea, se ntorc acasa pentru protestul din 10/11 august

Romani plecati la munca in Anglia, Italia, Belgia si alte tari europene au decis sa se intoarca acasa pentru protestul anuntat pe data de 10 august. Miscarea poarta numele ,,Diaspora vine la Bucuresti si s-a organizat pe pagina de Facebook Diaspora Europeana cu luni in urma.

FOTOGALERIE Romnii din diaspora, numiti hoti, curve si cersetori de un sef de institutie publica din Vrancea, se ntorc acasa pentru protestul din 10/11 august

Romani plecati la munca in Anglia, Italia, Belgia si alte tari europene au decis sa se intoarca acasa pentru protestul anuntat pe data de 10 august. Miscarea poarta numele Diaspora vine la Bucuresti si s-a organizat pe pagina de Facebook Diaspora Europeana cu luni in urma.

FOTO Coloana de masini cu romani din Diaspora care vin la protestul din 10 august, la granita franco-britanica

Au mai ramas doar doua zle pana la protestul romanilor din diaspora pentru care s-au pregatit atat participantii, cat si autoritatile statului. Ceea ce a inceput ca o contra-reactie in mediul online fata de mitingul PSD din iunie este pe cale sa se concretizeze intr-o manifestatie la care vor participa mii de persoane. Cel putin la asta se asteapta organizatorii protestului Pe 10 august, toti romanii vin la Bucuresti! .

Crezul soferului roman care vine din Spania pentru protestul din 10 august. Pe noi nu ne pot mitui

Ioan Ciontos este un clujean in varsta de 41 de ani care lucreaza ca sofer profesionist in regiunea Castellon din Spania. Pe 10 august va veni special la mitingul din Bucuresti unde sunt asteptati multi romani din diaspora.

INCENDIU DE PROPORTII la o scoala din Tulcea: Pompierii intervin pentru stingerea focului (FOTO)

Un incendiu puternic a izbucnit la Scoala Gimnaziala din Dorobantu, judetul Tulcea. Astfel, pompierii au intervenit la fata locului pentru stingerea focului, informeaza hotnews. ro. insa, desi incendiul a.

ştiri de la B1

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )