Libnet.ro
UNICEF

14:45

Romanii din Italia, printre cei mai castigati in urma introducerii venitului pe cetatenie

Adevărul Adevărul,
Romanii din Italia, printre cei mai castigati in urma introducerii venitului pe cetatenie

Venitul de cetatenie, promis cetatenilor italieni saraci, dar si strainilor rezidenti de cel putin 10 ani in Italia, care au o situatie economica precara, a devenit oficial pe 17 ianuarie 2019, cand guvernul a aprobat decretul de punere in aplicare. continuă pe Adevărul

O adolescenta din Suceava, printre cei mai inteligenti oameni din lume

O adolescenta din Suceava, in varsta de 16 ani, are un IQ de geniu, peste 131. Miruna Elena Palaghean este eleva in clasa a X-a la Colegiul National Petru Rares. A invatat sa citeasca singura la varst.

O adolescenta din Suceava are un IQ de geniu. Se numara printre cei mai inteligenti oameni din lume

O adolescenta din Suceava, in varsta de 16 ani, are un IQ de geniu, peste 131. Miruna Elena Palaghean este eleva in clasa a X-a la Colegiul National Petru Rares. A invatat sa citeasca singura la varsta.

Adolescenta din Suceava cu IQ de geniu. Se numara printre cei mai inteligenti oameni din lume

O adolescenta din Suceava, in varsta de 16 ani, are un IQ de geniu, peste 131. Miruna Elena Palaghean este eleva in clasa a X-a la Colegiul National Petru Rares. A invatat sa citeasca singura la varsta de cinci ani, iar in clasa a IX-a a obtinut un punctaj aproape perfect la o simulare a Bac-ului american.

Romnii din Italia, n vrful listei printre beneficiarii venitului de cetatenie

In jur de 1. 000 de familii circa 4 milioane de persoane) vor beneficia de venitul de cetatenie, introdus de executivul italian si promis de partidul Miscarea 5 Stele. Dintre aceste familii, 242. 000 sunt formate din cetateni straini, iar printre ei, romanii sunt cei mai numerosi beneficiari. Romanii, in calitate de cetateni europeni, au, teoretic, acelasi tratament ca si cetatenii italieni. Romanii si marocanii, in varful listei, titreaza Il Messaggero.

in campania electorala apar si cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti!

Ca de fiecare data in campanie electorala apar cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti! Ei sunt cei carora le apartine unionismul si numai lor, toti ceilalti sunt numai ofrande aruncate de papusar ca sa le impiedice ascensiunea la puterea din Republica Moldova.

HOROSCOP. Cu ce partener trebuie sa te casatoresti in functie de zodie? Ei sunt cei mai buni soti

Iata care sunt cei mai buni parteneri cu care sa te casatoresti. Varsator Excentricul Varsatorul este partenerul perfect pentru ca el isi urmeaza intotdeauna inima si fac tot ce se poate pentru binele.

Dambovita, printre cele mai afectate judete in privinta alimentarii cu energie electrica

Vremea rea provoaca probleme in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica. Cele mai afectate judete sunt Ialomita, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Buzau si Dambovita. Zeci de localitati nu au energie electrica, potrivit Ministerului Energiei.

Cei mai buni elevi romani la Geografie sunt argeseni. Judetul Arges a obtinut jumatate din cupe la ultimul concurs national organizat la aceasta disciplina

Pe 26 ianuarie, la Valcea a avut loc Concursul National Interdisciplinar La Scoala cu Ceas, competitie in care s-au intrecut sute de copii din 23 de judete. Trei cupe din cele sase acordate celor mai buni elevi la disciplina Geografie au ajuns in judetul Arges.

Cum poti beneficia de bani de la stat daca vrei sa cultivi usturoi. Fermier: Si cei mai priceputi pot da chix cu aceasta cultura, atentie!

Cultivatorii de ustoroi vor fi subventionati, din acest an, ca si fermierii care cultiva tomate in spatii protejate, printr-un program national. in ce conditii se acorda ajutorul si ce spun fermierii cu experienta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )