Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romanii din Spania ii pregatesc o SURPRIZA Vioricai Dancila. N-am uitat cum ne-ati GAZAT si BATUT pe 10 august! (FOTO)

B1 B1,
Romanii din Spania ii pregatesc o SURPRIZA Vioricai Dancila. N-am uitat cum ne-ati GAZAT si BATUT pe 10 august! (FOTO)

Romanii care locuiesc in Spania se mobilizeaza pe Facebook pentru a o primi asa cum se cuvine pe Viorica Dancila. Vizita de lucru in Spania a fost anuntata de premier cu doar o zi inainte, pana acum. continuă pe B1

Dancila va fi primita in audienta de Regele Felipe al VI-lea. Romanii din Spania se mobilizeaza pentru a o intampina asa cum se cuvine (FOTO)

Premierul Viorica Dancila va fi primita in audienta de Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, pe 6 septembrie. Informatia a fost publicata pe site-ul oficial al Casei Regale Spaniole, casareal. es. intrevederea.

NU am uitat cum ne-au GAZAT! Apel catre romanii din Diaspora pentru a o intampina cum se cuvine pe Dancila, la intalnirea de la Madrid cu Regele Spaniei (FOTO)

Viorica Dancila va fi primita de Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, pe 6 septembrie, la Palatul Zarzuala din Madrid, resedinta suveranilor spanioli. Premierul ar urma sa stea doua zile in Spania si, probabil,.

Eugen Teodorovici si Tudorel Toader merg in locul Vioricai Dancila la Cotroceni

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici si ministrul Justitiei Tudorel Toader vor participa joi, in locul premierului Viorica Dancila, la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis cu privire la rectificarea bugetara.

Dragnea explica de ce a fost respinsa audierea in Parlament a Vioricai Dancila: Nu poti sa ceri premierului... (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a explicat, luni, ca cererea PNL ca Viorica Dancila sa fie chemata in Parlament la Ora premierului a fost respinsa pentru ca nu respecta regulamentul. Cererea se refere.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )