Libnet.ro
UNICEF

3 Iun.

Romanii din strainatate mai au la dispozitie cinci zile pentru inscrierea in Registrul electoral

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii din strainatate mai au la dispozitie cinci zile pentru inscrierea in Registrul electoral

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca au mai ramas 5 zile pana la incheierea perioadei de inscriere in Registrul electoral a cetatenilor romani din strainatate, potrivit unui comunicat al institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Romanii din strainatate mai au opt zile pentru a se inscrie in Registrul electoral

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reaminteste ca au mai ramas opt zile pana la finalizarea perioadei de inscriere in Registrul electoral a cetatenilor romani din strainatate, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, potrivit unui comunicat al MAE.

MAE, anunt important pentru romanii din strainatate. Mai au la dispozitie doar cinci zile

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reaminteste ca au mai ramas doar 5 zile pana la incheierea perioadei de inscriere in Registrul electoral a cetatenilor romani din strainatate,.

MAE: 7 zile pana la incheierea inscrierii in Registrul electoral a cetatenilor romani din strainatate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reaminteste ca au mai ramas 7 zile pana la incheierea perioadei de inscriere a cetatenilor romani din strainatate in Registrul electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, informeaza institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

S-a apropiat de bebelusul de cinci zile si i-a dat un pumn in fata. Explicatia socanta din spatele gestului comis intr-un supermarket

Un barbat de 63 de ani a fost arestat dupa ce a lovit in fata cu pumnul un bebelus de numai cinci zile. Incidentul a avut loc in supermarket din Marea Britanie, scrie Daily Mail. Elsie Duckers, care.

MFE: 30 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara

Ministerul Fondurilor Europene MFE), impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe MAE) lanseaza spre consultare publica Ghidul Programului Diaspora Start-Up, care ofera finantare de 30 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara, informeaza institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

Sindicatele pregatesc blocarea Romaniei. Guvernul are doar cateva zile pentru a dezamorsa situatia

Educatia, Sanatatea, Transporturile si penitenciarele sunt domeniile care ar putea genera un blocaj total al Romaniei, chiar de saptamana viitoare. Patronatele si sindicatele din aceste sectoare de.

Colliers International il recruteaza pe Laurentiu Duica, unul din cei mai experimentati manageri din piata de industrial

Colliers International, unul dintre cei mai mari consultanti imobiliari prezenti pe piata din Romania, l-a recrutat pe Laurentiu Duica in functia de responsabil pentru divizia Industrial, manager cu o experienta de peste 10 ani in piata de profil,.

Sa-i omoram pe politicienii astia corupti! Pentru prima data, un blogger roman ar putea ajunge la inchisoare din cauza mai multor postari

Trebuie sa avem o revolutie adevarata, sa-i omoram pe judecatori si pe politicienii astia corupti! - este doar una dintre afirmatiile care l-ar putea duce dupa gratii pentru patru ani si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 3 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )