Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romanii din strainatate nu pot dona la numarul de SMS 8833 pentru Cumintenia Pamantului

Adevărul Adevărul,
Romanii din strainatate nu pot dona la numarul de SMS 8833 pentru Cumintenia Pamantului

Strategii campaniei de achizitionare prin subscriptie publica a sculpturii brancusiene Cumintenia Pamantului nu s-au gandit si la romanii de peste hotare. Cei care-si doresc sa doneze din afara tarii nu o pot face, intrucat numarul este valabil doar clientilor celor patru retele de telefonie mobila din Romania. continuă pe Adevărul

Actele necesare pentru inmatricularea masinilor aduse din strainatate in 2016

Inmatricularea masinilor aduse din strainatate costa de trei ori mai mult decat a celor inregistrate deja in Romania pentru care se face transcriere si bineinteles va rapeste mai mult timp. Fara costul RCA si timbrul de mediu, in total veti plati in.

Victor Ponta, mesaj acid pentru liberali: Romanii din Diaspora nu sunt nici lenesi, nici dezinformati. Pur si simplu votul ii lasa indiferenti!

Victor Ponta a scris, intr-un mesaj pe Facebook, ca romanii din Diaspora nu sunt lenesi, asa cum ar sustine unii liberali, ci doar au alte lucruri mai serioase de facut si.

MAE, apel catre romanii din Munchen: Sa nu paraseasca locatiile in care se afla si sa evite orice deplasari

In urma atacului din Munchen soldat deja cu mai multe victim Detalii AICI), Ministerul roman al Afacerilor Externe a facut vineri noapte un nou apel catre romanii din Munchen, potrivit unui.

Cum se manifesta dragostea PSD pentru romanii din diaspora: indieni, fantome, golani si curve

Adrian Nastase le spune indieni. Pentru Liviu Dragnea sunt fantome. Ioan Rus ii numeste golani si curve, iar Victor Ponta a trecut de la vorbe la fapte: le-a blocat dreptul la vot. Aceasta este pozitia PSD fata de romanii din strainatate.

AEP: Peste 3.600 cereri de inscriere in Registrul electoral depuse de cetatenii din strainatate

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, pana astazi, au fost validate 3. 613 cereri de inscriere in Registrul electoral depuse de alegatorii romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate.

Seara buna pentru romanii din preliminariile Ligii Campionilor. Vezi rezultatele complete

Seara buna pentru romanii implicati in preliminariile Ligii Campionilor. Claudiu Keseru a marcat pentru Ludogorets, pentru care Cosmin Moti a fost titular, in timp ce Alex Chipciu a fost din.

Acolo apar foarte putini indieni. Au disparut. Adrian Nastase, critici dure la romanii din diaspora

Adrian Nastase a lansat la critici dure in ceea ce ii priveste pe romanii diaspora, cei care au facut diferenta la alegerile prezidentiale din 2014 sau 2009. Fostul premier e mirat de faptul.

Ciolos: Guvernul de la Bucuresti tine legatura cu romanii din Bavaria

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, sambata, ca Guvernul de la Bucuresti se afla in legatura permanenta cu membrii comunitatii de romani din landul german Bavaria.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2062 seconds )