Libnet.ro
UNICEF

08:01

Romanii cu drept de vot din afara, scosi din calculul cvorumului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romanii cu drept de vot din afara, scosi din calculul cvorumului

Autoritatea Electorala Permanenta scoate romanii cu domiciliul declarat in strainatate din numarul de persoane care va fi luat in calcul la stabilirea pragului electoral de 30% pentru validarea referendumului, dupa cum rezulta din modificarile. continuă pe Wall-Street Ro

PREZENTA REFERENDUM FAMILIE 2018. Dusa: Peste 480.000 de cetateni cu drept de vot din Mures sunt asteptati la referendum

Prefectul judetului Mures, Mircea Dusa, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca in judet sunt asteptati la urne 480. 064 de cetateni cu drept de vot, la.

VIDEO Golul serii: Ivan Rakitic, voleu de senzatie din afara careului / Lionel Messi, cinci goluri n doua meciuri, dupa Tottenham vs. Barcelona 2-4

FC Barcelona a castigat, miercuri seara, partida disputata la Londra, impotriva lui Tottenham Hotspur, scor 4-2, contand pentru etapa a doua a grupelor Champions League. Ivan Rakitic a reusit un gol spectaculos dupa ce a trimis un sut fara preluare din afara careului, in timp ce Lionel Messi a inscris o dubla si a ajuns deja la cota cinci in acest sezon.

Astronomii au descoperit prima Luna din afara sistemului nostru solar

Astronomii au identificat ceea ce pare a fi prima Luna detectata in afara sistemului nostru solar, un gigant gazos de marimea planetei Neptun, care nu seamana cu nicio Luna cunoscuta pana in prezent si care.

Germania: Acord al coalitiei de guvernare pentru facilitarea imigratiei de muncitori calificati din afara UE

Partidele din coalitia de guvernare de la Berlin au ajuns la acord asupra unui proiect de lege care sa faciliteze imigrarea muncitorilor extracomunitari calificati, in fata penuriei de forta de munca cu care se.

Germania: Acord al coalitiei de guvernare pentru facilitarea imigratiei de muncitori calificati din afara UE

Partidele din coalitia de guvernare de la Berlin au ajuns la acord asupra unui proiect de lege care sa faciliteze imigrarea muncitorilor extracomunitari calificati, in fata penuriei de forta de munca cu care se confrunta o serie de sectoare economice, scrie AFP.

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )