Libnet.ro
UNICEF

10:45

Romanii fac tot mai multe economii. Se cazeaza la bunici, rude sau prieteni atunci cand merg in vacanta

Antena3 Antena3,
Romanii fac tot mai multe economii. Se cazeaza la bunici, rude sau prieteni atunci cand merg in vacanta

Romanii nu isi mai permit sa plsateasca si cazarea atunci cand merg in vacante, o demonstreaza un studiu al Institutului National de Statistica, potrivit libertatea. ro. Asa ca cei. continuă pe Antena3

Doreii din Prahova s-au luat la intrecere. Tot mai multe lucrari din bani publici sunt facute in bataie de joc (VIDEO)

Tot mai multe lucrari din bani publici sunt executate hilar in judetul Prahova, arata B1 TV. Boscheti spoiti cu var, copaci plantati in mijlocul trotuarului, mese de tenis de masa ascunse de ochii.

Cum setezi rezolutii diferite pe mai multe monitoare in Windows 10

In cazul vechilor sisteme de operare, era mai simplu sa ai rezolutii diferite pe mai multe monitoare. La Windows 10, situatia s-a complicat un pic. Din foarte multe puncte de vedere, Windows 10 este un sistem de operare foarte bun. Mai mult decat atat, cu fiecare actualizare ajunge sa faca si mai usoara viata utilizatorilor.

Servicii medicale de Pasti in Bucuresti: Noua spitale pot trata urgentele, ambulantele au program normal iar mai multe farmacii au program non-stop pana luni

Urgentele medicale de Pasti in Capitala vor fi tratate prin liniile de garda de la noua spitale, Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov are program normal si va avea echipaje suplimentare, iar mai multe farmacii sunt deschise non-stop, potrivit News. ro.

Ce se intampla daca intri in prima cabina dintr-un sir de mai multe toalete publice

Putini sunt cei care stiu secretul primei cabine dintr-un sir de toalete publice. Medicii sustin ca intotdeauna prima este cea mai curata. Motivul este unul psihologic. Cei care le folosesc considera,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )