Libnet.ro
UNICEF

15:00

Romanii au inceput anul acesta cu mai mult optimism

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii au inceput anul acesta cu mai mult optimism

Romanii au inceput anul acesta cu mai mult optimism fata de anul anterior, conform ultimei editii a studiului Nivelul de trai, realizat anual de catre compania de cercetare de piata Daedalus Millward Brown. continuă pe Ziarul Bursa

Cezar Ouatu va soca la editia Eurovision de anul acesta: Romanul va purta o rochie lunga neagra, dar va avea pieptul gol

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, si-a propus sa socheze anul acesta pe scena de la Malmo. Contratenorul roman va urca pe scena in a doua semifinala, pe 16 mai, interpretand piesa.

FOTO VIDEO Turismul romanesc incotro: agrement sexual ca in Thailanda sau agroturism dupa model francez. Unde mergi in concediu anul acesta

In vreme ce primarul Constantei promoveaza turismul de club invitand strainii sa se indragosteasca la Mamaia, in acest weekend, la Cluj, s-a dat startul unui proiect de promovare dupa model vestic a agroturismului. Plaje si orase frumoase sunt in Europa, insa in Romania avem ceva unic, spune initiatorul proiectului. Afla care sunt evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi anul acesta.

EMC: Cheltuielile pentru IT in Europa de Est cresc cu 3,8% anul acesta

Cheltuielile pentru IT in Europa de Est vor creste cu 3,8% anul acesta, comparativ cu 0,8% in Europa de Vest, a declarat Adrian McDonald, presedinte al companiei americane de stocare de date EMC pentru zona Europa, Orientul Mijlociu si Africa EMEA).

Constructia celui mai mare parc eolian din Romania va fi demarata anul acesta, in Masivul Sureanu

O companie romano-germana vrea sa construiasca un parc eolian pe o suprafata de 30 de hectare pe Muntele Dobraia, din Masivul Sureanu, la circa 2. 000 de metri altitudine. Parcul eolian va fi cel mai mare parc.

FOTO VIDEO Turismul romanesc incotro: agrement sexual ca in Thailanda sau agroturism dupa model francez. Afla unde mergi in concediu anul acesta

In vreme ce primarul Constantei promoveaza turismul de club, invitand strainii sa se indragosteasca la Mamaia, in acest weekend, la Cluj, s-a dat startul unui proiect de promovare dupa model vestic a agroturismului. Turistii vor putea alege din peste 20 de festivaluri si sarbatori care mai de care mai interesante. Plaje si orase frumoase sunt in Europa, insa in Romania avem ceva unic, spune initiatorul proiectului.

Canalys: Piata este dominata si mai mult de Android in trimestrul I

La cateva saptamani bune dupa incheierea primului trimestru, compania Canalys ne ofera viziunea ei asupra pietii de mobile in T1 2013. Chiar daca exista informatii contradictorii legate de diferentele din studiile de piata recente, un lucru este sigur: Android conduce din ce in ce mai detasat razboiul platformelor. Ultimul raport al celor de la Canalys pentru perioada primelor trei luni ale anului pozitioneaza la 75,6% numarul de terminale cu Android dintre toate telefoanele inteligente livrate in respectiva perioada la nivel .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )