Libnet.ro
UNICEF

20:45

Romanii isi cumpara deja vacanta la mare de anul viitor. Ce discounturi se pot obtine

Adevărul Adevărul,
Romanii isi cumpara deja vacanta la mare de anul viitor. Ce discounturi se pot obtine

Numarul romanilor care isi cumpara vacante la mare din anul anterior, pentru a beneficia de discounturi cat mai mari, a crescut in acest an cu 40% fata de 2018, potrivit unui studiu al agentiei Litoralulromanesc. ro. continuă pe Adevărul

INDEMNIZATIE DE SOMAJ 2020. Ce se intampla cu persoanele care isi pierd locul de munca anul viitor

Angajatii concediati pe intreg parcursul anului viitor vor beneficia de trei indemnizatii suplimentare de somaj, fata de numarul de indemnizatii pe care ar trebui sa le.

ANALIZA Leul se va deprecia cu 1,5% anul viitor

Analistii financiari intervievati de Reuters se asteapta la deprecierea leului romanesc, anul viitor, in contextul in care majoritatea monedelor din Europa Centrala vor intampina dificultati, arata rezultatele unui sondaj publicat joi de Reuters.

Plan-soc al PNL pentru adoptarea bugetului pentru anul viitor. Liberalii vor sa-si asume raspunderea in Parlament pentru a adopta rapid proiectul - surse

Plan-soc al PNL pentru adoptarea bugetului pentru anul viitor. Surse politice spun ca liberalii vor ca Guvernul sa-si asume raspunderea in Parlament pentru a adopta rapid proiectul. Masura este necesara.

ZILE LIBERE 2020. Cate zile libere vor avea romanii anul viitor?

in 2020, romanii vor beneficia de 14 zile libere, dupa cum urmeaza: - 1 ianuarie miercuri) - 2 ianuarie joi) - 24 ianuarie Ziua Unirii Principatelor Romane vineri) - 17 aprilie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )