Libnet.ro
UNICEF

15:30

Romanii isi pot cumpara vechime ca sa iasa la pensie. Noile reglementari, aprobate de guvern

Hotnews Hotnews,
 Romanii isi pot cumpara vechime ca sa iasa la pensie. Noile reglementari, aprobate de guvern

Dupa mai multe randuri de discutii, Guvernul a aprobat in sedinta de joi proiectul de OUG privind unele masuri din domeniul pensiilor publice. Potrivit proiectului, persoanele care nu indeplinesc conditia stagiului de cotizare pentru a accede la pensia pentru limita de varsta sau anticipata, sa contribuie la sistem prin plata contributiilor de asigurari sociale, pe o perioada de 6 ani anterioara datei incheierii contractului de asigurare sociala. UPDATE Ionel Danca, purtatorul de cuvant al Guvernului, a spus ca este o modalitate prin care persoanele care nu au stagiu complet pot cumpara vechime. continuă pe Hotnews

DANCA: Persoanele care au varsta de pensionare si stagiu incomplet de cotizare pot cumpara vechime

Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta care prevede ca persoanele care au varsta de pensionare si un stagiu incomplet de cotizare pot cumpara vechime.

Este oficial: Persoanele cu varsta de pensionare si stagiu incomplet de cotizare pot cumpara vechime

Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta care prevede ca persoanele care au varsta de pensionare si un stagiu incomplet de cotizare pot cumpara vechime, a declarat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, citat de Agerpres.

Florin Citu, previziune sumbra dupa majorarea pensiilor cu 40%: Romanii isi vor pierde si casele

Ministrul Finantelor Florin Citu a facut previziuni sumbre dupa majorarea pensiilor cu 40%. Florin Citu a declarat ca daca majorarea pensiilor cu 40% intra in vigoare toate agentiile de rating vor retrograda instantaneu tara noastra la categoria junk. Aceasta retrogradare ar duce la falimente pe banda rulanta, iar romanii isi vor pierde casele luate pe .

Gata! Ne putem cumpara vechime - Cat costa 6 ani de contributie la pensie

Guvernul a aprobat un proiect de OUG prin care persoanele care au varsta de pensionare dar au stagiu incomplet de cotizare pot cumpara vechime in limita a maximum sase ani si raportat la nivelul salariului minim brut pe economie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )