Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romanii, mai bogati decat ai crede: cat de bine ne merge fata de restul Europei

Playtech Playtech,
Romanii, mai bogati decat ai crede: cat de bine ne merge fata de restul Europei

Raportat la puterea de cumparare a romanilor, salariile din tara noastra au ajuns sa nu mai fie cele mai mici din Europa. in plus, nu mai suntem victoriosi doar in fata Bulgarilor. in urma. continuă pe Playtech

OMS a facut anuntul crunt pentru oameni. Toti romanii vor fi afectati, este mai rau decat oricand

Marea Britanie, focarul Europei. in urma cu cateva zile, specialistii britanici au descoperit o noua tulpina a noului coronavirus, care a ajuns si in Italia. Anunt OMS: a aparut o noua tulpina a SARS-CoV-2. Situatia nu este scapata de sub control, dar nici nu poate fi lasata la voia intamplarii Dupa ce in urma cu .

Business report: Programul e gata, reformele lipsesc. Elogiu lenei. Ne-am desteptat: legile sunt pentru fraieri! Ce se va intampla cu euro si dolarul. Tinerii sunt de doua ori mai afectati decat varstnicii in recesiuni

Impactul Covid in 2020 si asteptarile din business pentru 2021. Ce se va intampla cu euro si dolarul * Concluzia negocierilor de la Vila Lac: programul e gata, reformele lipsesc * Elogiu lenei * Pensiile, cat au crescut, cat mai pot creste * Inghetarea salariului minim pe economie: Cui foloseste si cine pierde din aceasta decizie? * Cum arata Guvernul * Tehnologia a batut oamenii si in agricultura * Un texan si un olandez au lucrat din umbra pentru Legea Bancii Nationale si Legea bancilor * Tinerii sunt de doua ori mai afectati decat varstnicii de recesiunile grave * Care sunt cele mai puternice banci din Romania si cum au evoluat in 2020 * Ne-am desteptat: legile sunt pentru fraieri! * Fiat Chrysler si PSA obtin aprobarea UE pentru fuziune * Cu cifrele pe masa despre majorarea salariului minim din pix.

Marcelo Bielsa a vorbit 41 de minute pentru a demonstra ca Leeds a fost mai buna decat Manchester United, desi a pierdut cu 2-6

Antrenorul argentinian Marcelo Bielsa le-a vorbit, joi, jurnalistilor, timp de 41 de minute, inceracnd sa le explice de ce a fost mai buna formatia lui, Leeds, decat Manchester United, desi a pierdut cu 2-6 meciul din etapa a XIV-a a Premier League.

A aparut prospectul vaccinului anti-COVID-19. Medic: Reactiile adverse sunt chiar mai putine decat la vaccinurile care se fac de rutina (VIDEO)

A aparut prospectul vaccinului anticoronavirus. Documentul arata care este compozitia serului, pentru cine este el destinat, dar si care sunt posibilele reactii adverse. Astfel, printre cele mai importante efecte se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )