Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii pot doar visa! Cati bani castiga un neamt dupa ultima majorare a salariilor din Germania

Antena3 Antena3,
Romanii pot doar visa! Cati bani castiga un neamt dupa ultima majorare a salariilor din Germania

Veniturile angajatilor germani au crescut anul trecut cu 3%, in urma majorarii salariilor si a cresterii numarului de muncitori calificati, care in general au salarii mai mari, se arata intr-un raport publicat. continuă pe Antena3

Alerta! Au umblat deja in contul tau de pensii: Verifica repede doar aici cati bani mai ai!

In acest moment, aproximativ 7,2 milioane de romani contribuie la sistemul de pensii private obligatorii. Contributia la Pilonul II de pensii este obligatorie in cazul angajatilor care au mai putin de 35 de ani.

Cati bani da Brigitte Macron, lunar, pentru a-si aranja parul. Suma este uriasa, iar francezii s-au infuriat cand au aflat

Brigitte Macron are intotdeauna aparitii impecabile atunci cand iese in public, iar pentru ca hainele sa fie croite pentru ea, pielea sa ii fie ingrijita si coafura realizata de maini pricepute trebuie platit un cost. De aceasta data este vorba doar de par. Cati bani da Brigitte Macron, lunar, pentru a-si aranja podoaba capilata? Cati .

Cati bani a dat Adelina Pestritu pe rochiile de mireasa si ce se intampla acum cu ele. A creat isterie pe net

Adelina Pestritu s-a casatorit cu Virgil Steblea, iar petrecerea a fost de zile mari. Invitatii au fost incantati de atmosfera, s-au bucurat pentru proaspatul cuplu ca a trecut la un alt nivel si au fost cu ochii cat cepele pe mireasa. Vedeta a schimbat doua rochii impresionante. Pentru curiosi, iata cat a dat Pestritu pe .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )