Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romanii nu pot obtine certificatul de cazier judiciar: Sistemul informatic a cedat din cauza unei avarii

B1 B1,
Romanii nu pot obtine certificatul de cazier judiciar: Sistemul informatic a cedat din cauza unei avarii

Sistemul informatic prin care se elibereaza certificarele de cazier judiciar nu functioneaza, luni dimineata, din cauza unei avarii, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane. Defectiunea s-a. continuă pe B1

Politia nu mai poate elibera certificate de cazier judiciar. Sistemul informatic a picat din cauza unei fluctuatii de tensiune

Printr-un comunicat de presa, IGPR anunta ca ROCRIS, sistemul informatic de eliberare a cazierului judiciar a cazut din cauza unei fluctuatii de tensiune.

UPDATE Avaria de la sistemul ROCRIS remediata partial / Cetatenii tot nu pot obtine certificate de cazier judiciar, dar pot depune cereri n acest sens

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS a suferit o avarie, in urma unei fluctuatii de tensiune care a afectat serverele, luni dimineata fiind nefunctional, informeaza Politia Romana. Pana la remedierea situatiei, cetatenii nu pot obtine certificate de cazier judiciar. 10 Pana la acest moment, colegii nostri au repornit Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS, asadar datele de interes operativ pot fi consultate si, de asemenea, se pot face mentiuni in baza de date. O echipa de specialisti lucreaza in continuare pentru rezolvarea problemei in cel mai scurt timp.

Romnii nu mai pot obtine certificatele de cazier judiciar pentru ca a cazut sistemul ROCRIS

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS a suferit o avarie, in urma unei fluctuatii de tensiune care a afectat serverele, in prezent fiind nefunctional, informeaza Politia Romana. Pana la remedierea situatiei, cetatenii nu pot obtine certificate de cazier judiciar.

Sistemul informatic prin care se elibereaza certificatele de cazier judiciar a inceput sa functioneze dupa mai multe ore de blocaj

UPDATE: Politia Romana transmite ca sistemul informatic cu ajutorul caruia se elibereaza certificatele de cazier judiciar a inceput sa functioneze. Pana la acest moment, colegii nostri au.

Defectiunea la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman a fost remediata

O avarie s-a produs, luni, la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS, motiv pentru care cazierul judiciar nu se poate elibera. in acest moment se lucreaza pentru remedierea.

Avarie la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar

O avarie s-a produs, astazi, la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman - ROCRIS, motiv pentru care cazierul judiciar nu se poate elibera. in acest moment se lucreaza pentru remedierea defectiunii.

Defectiune la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman. in intreaga tara nu se elibereaza cazierul

O avarie s-a produs, luni, la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS, motiv pentru care cazierul judiciar nu se poate elibera. in acest moment se lucreaza pentru remedierea.

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman, blocat din cauza unei avarii

Politia Romana a anuntat luni dimineata ca Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS a suferit o avarie, in prezent fiind nefunctional.

Avarie la sistemul informatic al Politiei Romane. Eliberarea cazierelor judiciare a fost suspendata la Galati

Potrivit Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Galati, sistemul informatic ROCRIS a fost afectat de o serie de fluctuatii de tensiune care a dus la oprirea serverelor pe care sunt stocate datele.

Sistemul informatic ROCRIS a picat. Cetatenii care vor cazierul judiciar sunt nevoiti sa astepte remedierea defectiunii

Cetatenii care vor sa obtina luni, 1 octombrie 2018, cazierul judiciar la unul din centrele din judetul Olt vor putea depune cererile, dar nu vor pleca si cu documentul solicitat.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )