Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii prefera destinatiile exotice in vacanta de iarna din pandemie: 200% crestere a vanzarilor pentru Maldive

Adevărul Adevărul,
Romanii prefera destinatiile exotice in vacanta de iarna din pandemie: 200% crestere a vanzarilor pentru Maldive

Interesul romanilor pentru vacanta de iarna pe plaje exotice a crescut cu 200% anul acesta, conform solicitarilor primite de agentiile de turism. Pentru ca nu exista restrictii si sunt destinatii sigure in care se poate ajunge, in premiera, prin zbor direct, mii de romani vor sa-si petreaca vacanta dintre ani si inceputul lui 2021 in Maldive si Republica Dominicana. continuă pe Adevărul

Romanii prefera destinatiile exotice in vacanta de iarna din pandemie

Interesul romanilor pentru vacanta de iarna pe plaje exotice a crescut cu 200% anul acesta, conform solicitarilor primite de agentiile de turism. Pentru ca nu exista restrictii si sunt destinatii sigure in care se poate ajunge, in premiera, prin zbor direct, mii de romani vor sa-si petreaca vacanta dintre ani si inceputul lui 2021 in Maldive si Republica Dominicana, conform unui comunicat trimis redactiei.

Destinatiile exotice au atras ca un magnet romanii pentru vacanta de iarna

Maldive, Zanzibar, Dubai, Egipt si Turcia sunt destinatiile externe in care romanii isi vor petrece vacanta de revelion, pentru zonele exotice fiind suplimentate curse si prelungite ofertele si in prima parte a anului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )