Libnet.ro
UNICEF

20:15

Romanii prefera tot mai mult vacantele personalizate, pentru care platesc in medie 1.700 de euro de persoana

B1 B1,
Romanii prefera tot mai mult vacantele personalizate, pentru care platesc in medie 1.700 de euro de persoana

Romanii prefera tot mai mult vacantele personalizate. Pentru un astfel de sejur, ei platesc in medie 1. 700 de euro de persoana. Astfel de excursii, explica specialistii, sunt construite pas cu pas, in functie. continuă pe B1

Anul 2015 vine cu scumpiri: Romanii vor plati mai mult pentru curentul electric, RCA si benzina

Anul 2015 vine cu noi taxe pentru romani. Guvernantii au pregatit modificari legate de salariul minim, RCA, curentul electric, accize si cresterea salariilor bugetare, informeaza Capital. Modificari de la 1.

Guvernatorul BNR castiga 10.000 euro/luna, de 6 ori mai mult decat Presedintele tarii

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, are un salariu de 10. 000 de euro pe luna, de sase ori mai mult decat Presedintele tarii, dar de doua-trei ori mai putin decat directorii bancilor pe care le supravegheaza.

Romanii, printre cei mai nefericiti oameni din lume

Romania ocupa unul din ultimele locuri intr-un top al celor mai fericite populatii, in 65 de tari din lume, informeaza independent. co. uk, conform Mediafax.

Bilantul fondurilor UE la finalul anului 2014. MFE: Romania a cheltuit mai mult de jumatate din banii alocati, dar rambursarile au ramas sub 50%, la fondurile structurale si de coeziune. TOP programe operationale

Romania a cheltuit aproape 52% din fondurile structurale si de coeziune care i-au fost alocate de Uniunea Europeana pentru perioada de programare 2007-2013, dar rambursarile efective primite de la Comisia Europeana in baza acestor cheltuieli raman sub 50% din banii alocati, potrivit situatiei Ministerului Fondurilor Europene de la 30 decembrie 2014, transmise, miercuri, HotNews. ro. Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative are cea mai mare rata de absorbtie, ca procent din suma care i-a fost alocata, insa programul de transport aduce cei mai multi bani in Romania.

Asiguratorii vor plati mai mult la fondul de garantare din 2015

Asiguratorii vor plati o contributie mai mare la Fondul de garantare de la 1 ianuarie 2015, de la 0,8% la 1% din primele incasate in cazul asigurarilor generale si de la 0,3% la 0,4% din volumul incasarilor din prime pentru companiile care practica.

7 alimente care te ajuta sa traiesti mai mult

Hippocrate, parintele medicinei, a spus o data: Alimentele sa fie medicamente si medicamentele sa fie alimente. El a fost primul om care a sustinut ca bolile nu erau cauzate de supersitie sau zei, ci mai.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )