Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romanii pun mare pret pe economisire: suntem pe primul loc in ECE dupa dorinta de a pune bani la ciorap

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romanii pun mare pret pe economisire: suntem pe primul loc in ECE dupa dorinta de a pune bani la ciorap

Romania se situeaza pe primul loc in Europa Centrala si de Est ECE) in ceea ce priveste importanta acordata de populatie economisirii. Ca urmare, ponderea romanilor care considera ca economisirea este importanta se situeaza la 84%, comparativ cu media. continuă pe Wall-Street Ro

Romanii pun cei mai multi bani la ciorap decat restul populatiei din ECE

Romania se situeaza pe primul loc in Europa Centrala si de Est ECE) in ceea ce priveste importanta acordata de populatie economisirii. Ca urmare, ponderea romanilor care considera ca economisirea este importanta se situeaza la 84%, comparativ cu media.

Parintii care isi pun copilul pe primul loc in viata sunt mai fericiti?

Mass-media prezinta de multe ori intr-un mod negativ parintii extrem de implicati, insa cum ii afecteaza pe parinti faptul ca isi pun copiii in centrul vietii de familie sau in centrul vietii lor? Intr-un nou studiu publicat in Social Psychological and Personality Science se constata ca parintii care pun pe primul loc bunastarea copilului si apoi se gandesc la bunastarea lor, nu numai ca sunt mai fericiti, dar, de asemenea, isi gasesc un sens in viata datorita responsabilitatilor de crestere a copiilor.

Barometrul Erste Group privind economisirea : romanii pun deoparte 40 de euro lunar. Austriecii- 181 de euro, iar slovacii- 90 de euro

Economisirea continua sa fie importanta pentru mai bine de trei sferturi din populatia Europei Centrale si de Est ECE), iar majoritatea a reusit sa pastreze o rata constanta a economisirii in 2013. Cu toate ca asteptarile privind valoarea economiilor viitoare sunt impartite, atitudinea fata de economisire s-a imbunatatit fata de anul trecut, potrivit Barometrului Erste Group privind economisirea 2013. vezi studiul integral in atasament).

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,34 seconds )