Libnet.ro
UNICEF

21:00

Romanii sunt indemnati sa iasa la vot, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, prin intermediul campaniei De ce votez? Votez ca sa nu emigrez

România Liberă România Liberă,
Romanii sunt indemnati sa iasa la vot, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, prin intermediul campaniei De ce votez? Votez ca sa nu emigrez

Asociatia Step Ahead ii indeamna pe romani sa voteze la alegerile parlamentare din 11 decembrie, prin intermediul campaniei sociale De ce sa votez? Votez ca sa nu emigrez!. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, despre candidatura sa la alegerile parlamentare din 11 decembrie: Ca sa protejez partidul si pe fostul presedinte Traian Basescu, am ales sa merg independenta

Elena Udrea a vorbit, intr-un inteviu, despre decizia sa de a candida ca independent la alegerile parlamentare din 11 decembrie, cat si despre relatia cu PMP si cu presedintele partidului, Traian Basescu.

Salaru: il avem pe reprezentantul Rusiei in Moldova. Riscam ca Dodon sa se consolideze si sa castige alegerile parlamentare din 2018!

Ministrul Apararii, Anatol Salaru, sustine ca exista sanse ca noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, sa-si consolideze fortele si sa castige alegerile parlamentare din 2018. in opinia sa, acest fapt ar insemna un pericol pentru tara.

Vladimir Putin cere reforme economice si fiscale dupa alegerile prezidentiale din 2018

Rusia nu poate sa-si permita sa vada ca economia stagneaza si trebuie sa gaseasca noi surse de crestere, a avertizat joi presedintele rus Vladimir Putin, cerand guvernului sa adopte reforme economice si fiscale aplicabile dupa alegerile prezidentiale din 2018, informeaza agentia AFP.

A murit un candidat PRU la alegerile parlamentare

Un candidat al Partidului Romania Unita pentru Senat din judetul Mehedinti, Constantin Stana, a decedat subit luni seara, informeaza EVZ. Profesorul Stana a fost mentorul echipei de campanie.

Anunt important facut de guvernul britanic: Romanii sunt principalii vizati

Oficiul national pentru Statistica a Marii Britanii a anuntat public joi ca aproximativ 284. 000 de cetateni din Uniunea Europeana au vrut sa stabileasca in Regatul Unit in anul dinainte de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )