Libnet.ro
UNICEF

11:15

Romanii sunt ultimii din Europa la puterea de cumparare

Antena3 Antena3,
Romanii sunt ultimii din Europa la puterea de cumparare

Romanii sunt din nou la coada Europei in privinta puterii de cumparare. Nici la capitolul Produsului Intern Brut pe cap de locuitor nu stam mai bine. Romania are al treilea cel mai scazut nivel din Uniunea. continuă pe Antena3

Wess Mitchell: Romanii sunt curajosi in apararea libertatilor

Wess Mitchell, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, a declarat luni, la Facultatea de Drept din Bucuresti, ca institutiile anticoruptie sunt marturie a faptului ca romanii sunt curajosi in apararea libertatilor pe care le-au vrut in 1989.

Adversar facil pentru Viitorul in primul tur din Europa League

Viitorul a avut noroc la tragerea la sorti pentru primul tur preliminar din Europa League si va juca impotriva unei formatii din Luxemburg.

FCSB si Viitorul Constanta si-au aflat adversarele din Europa League

FCSB si Viitorul Constanta si-au aflat adversarele din Europa League. Echipa lui Gigi Becali, care intra direct in turul al dolilea preliminar,va intalni Rudar Velenje din Slovenia sau pe invingatoarea.

Iesire NERVOASA a lui Tariceanu, dupa ce a fost HUIDUIT: DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa

Dupa ce a fost huiduit la sosirea la sediul ALDE de la Cluj-Napoca, Tariceanu a sustinut ca DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa. La noi toata lumea a fost acuzata pe banda,.

Romania se situeaza pe locul 6 in topul celor mai atractive tari din Europa pentru investitii in centre de date

Romania se situeaza pe locul sase in topul destinatiilor de pe piata centrelor de date din Europa, in timp ce tarile nordice si Olanda ocupa primele locuri, potrivit noului index Savills - Data Centre Investment Index, care a analizat 20 de tari.

Scaderi importante in sectorul minier si cel bancar din Europa

Bursele din Europa au scazut vineri, oprindu-se din avansul generat joi de anuntul Bancii Centrale Europene BCE) privind incheierea, anul acesta, a programului de achizitii de obligatiuni. Cele mai mari pierderi au fost inregistrate in sectorul minier si cel bancar.

Muncitorii extracomunitari nu sunt rentabili din cauza costurilor (antreprenori din agricultura si ospitalitate)

Antreprenorii romani din agricultura si din sectorul ospitalitatii se plang de faptul ca dureaza 8 luni pentru a aduce forta de munca extracomunitara in tara, avand in vedere lipsa acuta din Romania. Ei spun ca statul ii protejeaza mai mult pe muncitorii straini, decat pe intreprinzatorii locali, iar costurile cu un angajat din afara UE este foarte mare, fiind nerentabil sa-l aduci in tara. Mai mult, angajatii si antreprenorii romani nu au incredere unii in altii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )