Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii au Talent. Florin Calinescu a avut nevoie de interventia medicilor dupa numarul Natashei

Playtech Playtech,
Romanii au Talent. Florin Calinescu a avut nevoie de interventia medicilor dupa numarul Natashei

Natasha a intrat in scena sigura pe sine, stiind ce impresie le va face juratilor. Florin Calinescu insa nu a mai rezistat presiunilo si se pare ca a avut nevoie de interventia medicilor, deoarece i-a crescut tensiunea. Romanii au Talent. Florin Calinescu a avut nevoie de interventia medicilor dupa numarul Natashei Am senzatia ca o . continuă pe Playtech

GOLDEN BUZZ la Romanii au talent! CINE L-A CUCERIT pe Florin Calinescu? TOTI AU AMUTIT (VIDEO)

Seara speciala la Romanii au talent! Florin Calinescu a fost impresionat de vocea deosebita a mecanicului auto Radu Palanita. Cateodata nu trebuie sa lasi totul doar pe mana destinului.

Romanii au Talent: Mihai Petre, uluit de coregrafia unor jucatori de baschet. Reactia deplasata a lui Florin Calinescu

Romanii au talent sezonul 10 este plin de talente. in editia cu numarul trei a adus pe scena o trupa din Ungaria, numita Face Team, formata din baschetbalisti cu varste intre 19 si 32 de ani. Acestia i-au incantat pe jurati cu supercoregrafia pe care a apreciat-o in primul rand Mihai Petre. Magie, frate,a spus .

VIDEO Meciul dintre Halep si Jabeur a fost un deliciu pentru fani! Super-executiile de care a avut nevoie romanca pentru a se impune

Simona Halep a avut parte de un meci greu la debutul de la Dubai, in fata unei jucatoare al carei joc este greu de citit si de contrat. Rasturnarile dramatice de scor au fost felul principal in meniul zilei, iar atat principala favorita, cat si Ons Jabeur, au reusit lovituri de exceptie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )