Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romanii au talent: ce numere au pregatit concurentii din semifinala trei

Adevărul Adevărul,
Romanii au talent: ce numere au pregatit concurentii din semifinala trei

Inca 12 romani talentati vin in fata celor patru membri ai juriului si in fata telespectatorilor pentru a demonstra ca pot ajunge in finala show-ului Romanii au talent. intre cei care vin pe scena emisiunii de la Pro TV, de la ora 20:30, se numara Remi Sapca, Marius Calin, Viorel Scinteie si cainele sau loiaul sau Ansamblului Barbunco Romano. continuă pe Adevărul

Romanii au talent, semifinala trei: inca 12 concurenti isi disputa locurile din finala

Inca 12 romani vin pe scena emisiunii de la Pro TV, de la ora 20:30, pentru a-si demonstra talentul autentic. Printre numerele prezentate in semifinala trei Romanii au talent se regasesc dansuri, acte de magie si de muzica. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale semifinalei trei Romanii au talent.

Pretul aurului, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Cotatia aurului a atins, ieri, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni, dupa ce o serie de date statistice dezamagitoare din SUA au crescut sansele ca Rezerva Federala sa amane momentul in care va incepe sa majoreze dobanda de baza, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Romanii au talent, semifinala trei: cine sunt concurentii care merg in finala show-ului de la Pro TV

Viorel Scinteie si cainele Bibi, trupa Concertino si magicianul Robert Tudor si-au asigurat biletele pentru finala Romanii au talent in urma celei de-a treia semifinale a show-ului de la Pro TV. Pe langa acestia, emisiunea a avut de oferit numere de dans, acrobatie si beatbox.

Ce oferte au pregatit hotelierii din Poiana Brasov si Predeal pentru minivacanta de Rusalii

Unii hotelieri din statiunile Predeal si Poiana Brasov au pregatit oferte pentru minivacanta de Rusalii, cu preturi intre 195 si 335 de lei de persoana pentru doua nopti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )