Libnet.ro
UNICEF

23:45

Romanii nu se tem ca robotii le vor lua joburile: 8 din 10 angajati cred ca munca lor e valoroasa

Hotnews Hotnews,
 Romanii nu se tem ca robotii le vor lua joburile: 8 din 10 angajati cred ca munca lor e valoroasa

Desi companiile devin tot mai tehnologizate si apeleaza din ce in ce mai mult la roboti care inlocuiesc munca oamenilor, opt din zece angajati romani cred ca jobul lor produce valoare pentru clienti, arata un un sondaj realizat de o firma de consultanta. continuă pe Hotnews

DESPARTIRE dureroasa de Nelu Ploiesteanu! Fanii nu-l vor uita niciodata! Din pacate totul A FOST CONFIRMAT

Dramele din ultima perioada l-au determinat pe marele lautar Nelu Ploiesteanu sa ia o decizie radicala! Artistul a decis in urma cu cateva luni sa renunte la agitatia din Capitala si sa se retraga.

Studiu al Comisiei Europene: 8 din 10 fosti studenti Erasmus+ s-au angajat in primele 3 luni de la absolvire

Peste 70% dintre fostii studenti Erasmus+ afirma ca inteleg mai bine ceea ce doresc sa faca in cariera lor viitoare atunci cand se intorc din strainatate, arata Studiul de impact privind Erasmus+ in invatamantul superior, elaborat de Comisia Europeana. Potrivit acestuia, 80% dintre studenti au fost angajati in termen de trei luni de la absolvire, iar 72% dintre acestia au declarat ca experienta in strainatate i-a ajutat sa obtina primul loc de munca.

Analiza: 7 din 10 companii amana plata facturilor; 53% nu au resurse financiare

Sapte din zece companii din Romania intarzie sa-si plateasca facturile, in timp ce durata medie de incasare a facturilor la nivelul economiei a ajuns la aproape 120 de zile, arata o analiza de specialitate, realizata in baza unui sondaj, noteaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )