Libnet.ro
UNICEF

08:15

Romanii vor avea mai multe zile libere in 2018

Antena3 Antena3,
Romanii vor avea mai multe zile libere in 2018

Anul 2018 vine cu un plus de bucurie pentru romani: vom avea mai multe zile libere decat in 2017! Asta pentru ca unele zile libere din cele 12 pica in cele lucratoare. Iata care sunt. continuă pe Antena3

Horoscop 2018, cu Camelia Patrascanu: Este anul in care romanii vor face mai multi bani. Ce trebuie sa stie fiecare zodie

Anul 2018 va fi unul plin de provocari, in care romanii vor face multi bani, indiferent de zodie. Cel putin asta sustine astrologul Camelia Patrascanu. Va fi un an interesant, provocator,.

Liviu Dragnea, in mesajul sau de Anul Nou: In 2018, romanii vor trai mai bine ca in 2017. Asta este grija si obligatia guvernarii noastre

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis, duminica, pe Facebook, ca romanii vor trai mai bine in 2018 decat in 201, asta este grija si obligatia guvernarii PSD si ca dincolo de lupta politica si excesele ei, raman faptele. Acesta a spus si ca Parlamentul a reusit sa dezbata si sa indrepte o parte importanta a legilor Justitiei, iar intreaga societate a fost parte a acestui proces.

Astrologul Mariana Cojocaru, horoscop complet. Zodiile care vor avea mai multi bani ca oricand

In zodiacul chinezesc, 2018 va anul Cainelui de Pamant, simbol al protectiei, al sigurantei si al inteligentei, iar din punct de vedere numerologic vom simti vibratia cifrei 2 care aduce.

Promisiunile lui Liviu Dragnea, la final de an: in 2018, romanii vor trai mai bine ca in 2017. Asta este grija si obligatia guvernarii noastre (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a transmis cu ocazia Revelionului un mesaj catre romani in care le promite ca anul ce incepe va fi unul mult mai bun pentru el fata de cel care se.

Zile libere in 2018. Lista sarbatorilor legale

Dupa un an cu un record de zile libere pentru cei mai multi dintre romani, in 2018 vom avea 14 sarbatori legale, dintre care 11 zile nelucratoare vor pica in timpul saptamanii, scrie.

Deputat roman: Romania putea sa faca mai multe ca la Chisinau sa avem un presedinte proroman

Deputatul Partidului National Liberal PNL) din Romania Costel Alexe sustine ca Bucurestiul putea face mai multe pentru ca alegerile prezidentiale de la Chisinau sa fi fost castigate de catre un presedinte proroman si proeuropean.

Protestele au continuat in Iran, in ciuda apelului la calm al presedintelui. Mai multe cladiri publice au fost incendiate, accesul la retelele sociale, limitat VIDEO

Manifestatii sporadice, care au degenerat pe alocuri in violenta, au avut loc duminica seara in mai multe orase din Iran, inclusiv la Teheran, in pofida apelului la calm lansat de presedintele Hassan Rohani, releva luni presa si retelele sociale iraniene, citate de AFP.

UPDATE Protestele au continuat in Iran, in ciuda apelului la calm al presedintelui. Mai multe cladiri publice au fost incendiate, numarul mortilor a ajuns la 12 VIDEO

Manifestatii sporadice, care au degenerat pe alocuri in violenta, au avut loc duminica seara in mai multe orase din Iran, inclusiv la Teheran, in pofida apelului la calm lansat de presedintele Hassan Rohani, releva luni presa si retelele sociale iraniene, citate de AFP. Numarul mortilor a crescut la 12, potrivit televiziunii de stat iraniene.

VIDEO Protestele au continuat in Iran, in ciuda apelului la calm al presedintelui. Mai multe cladiri publice au fost incendiate

Manifestatii sporadice, care au degenerat pe alocuri in violenta, au avut loc duminica seara in mai multe orase din Iran, inclusiv la Teheran, in pofida apelului la calm lansat de presedintele Hassan Rohani, releva luni presa si retelele sociale iraniene, citate de AFP.

Carmen Harra, previziuni infioratoare pentru 2018! Ce se intampla cu Romania

Carmen Harra prezice ca in anul ce vine vor avea loc multe schimbari la varful celor mai puternice tari ale lumii. Anul acesta, pentru ca e de pamant, este marcat de multe evenimente ale planetei pamant,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )