Libnet.ro
UNICEF

19:45

Romanii vor putea calatori in Cehia fara restrictii incepand cu data de 15 iunie

Antena3 Antena3,
Romanii vor putea calatori in Cehia fara restrictii incepand cu data de 15 iunie

Cetatenii din Cehia vor putea parasi tara incepand din 15 iunie fara sa mai fie nevoiti sa prezinte la intoarcere dovada unui test negativ de coronavirus. continuă pe Antena3

Se dau bani pentru parinti! Cum vor putea beneficia de acest ajutor si ce conditii trebuie sa indeplineasca

O noua legea intrat in vigoare, duminica, conform careia parintii vor putea sa ceara bani de la primarie pentru bona, dar numai daca au copiimici. Pentru acest ajutor financiar.

Carantina obligatorie pentru romanii care intra in Ungaria. Tranzitarea tarii se poate face fara restrictii

Ungaria mentine restrictiile de calatorie pentru Romania si Ucraina, astfel incat persoanele care sosesc din cele doua state si doresc sa ramana pe teritoriul tarii vor fi nevoite sa intre timp de 14.

Regatul Unit ar putea institui coridoare de calatorie cu 45 de tari, printre care si Romania. Turistii vor putea merge in Marea Britanie fara sa mai stea in carantina

Companiile aeriene au cerut guvernului britanic sa puna capat carantinei de 14 zile pentru calatori din 45 de tari cu rate mici de infectii, pana la finalul lunii, instaurand coridoare aeriene, scrie Sky News. Totodata, potrivit chroniclelive. co. uk, guvernul ia in calcul aceste coridoare aeriene.

Usile Gradinii Zoologice din Chisinau se deschid. Ce vor putea vedea vizitatorii

Usile Gradinii Zoologice de deschid azi larg pentru toti vizitatorii, incepand cu ora 13. Pe perioada cat a fost inchisa pentru vizitatori, Gradina Zoologica a capatat practic o alta fata: au fost reparate si construite voliere, s-au nascut mai multe animale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )