Libnet.ro
UNICEF

21:30

Romanii vor putea cumpara vaccinul anti-Covid la un pret sub 50 de lei, anunta o mare companie farmaceutica

Antena3 Antena3,
Romanii vor putea cumpara vaccinul anti-Covid la un pret sub 50 de lei, anunta o mare companie farmaceutica

Romanii vor avea vaccin anti-covid-19 odata cu ceilalti europeni si cu americanii la un pret mai mic de 10 euro, adica sub 50 de lei. Anuntul vine din partea sefului uneia dintre cele mai mari companii farmaceutice din Europa. in prezent, companii din mai multe tari ale lumii sunt angajate intr-o cursa globala contra-cronometru pentru obtinerea vaccinului. continuă pe Antena3

Dodon: Moldova ar putea obtine vaccinul anti-COVID-19 in luna noiembrie-decembrie

Seful statului, Igor Dodon, considera ca Republica Moldova ar putea obtine vaccinul anti-COVID-19 si incepe vaccinarea, in luna noiembrie-decembrie a acestui an. Dansul spune ca va face tot posibilul ca acest lucru sa se intample, transmite IPN.

Activitatea inedita pe care toti romanii vor sa o faca. Ce se va intampla la Muzeul ASTRA, in weekend

Cu ocazia ASTRA Festival AFF), vizitatorii celui mai mare muzeu in aer liber din Romania, Muzeul ASTRA, vor avea ocazia sa vizioneze, pentru prima data, filme din barci care plutesc, a precizat pentru Agerpres, directorul muzeului sibian, Ciprian Stefan. Activitatea inedita pe care toti romanii vor sa o faca Acest mod de a urmari productii .

Tinerii fermieri vor putea obtine pana la 50 de hectare de teren de la stat, prin concesiune

Guvernul a aprobat joi proiectul de ordonanta de urgenta pentru crearea cadrului legal prin care tinerii fermieri vor putea obtine, prin concesiune, teren de la stat de maximum 50 de hectare, scrie Agerpres.

Tinerii vor putea obtine, prin concesiune, terenuri agricole de la stat

Guvernul a aprobat in sedinta de joi un proiect de OUG privind acordarea de terenuri tinerilor fermieri. Potrivit actului normativ, acestia vor putea obtine terenuri de la stat, prin concesiune, de maximum 50 de hectare, a anuntat Ionel Danca, purtator de cuvant al Guvernului.

Cine sunt primii oameni care vor beneficia de vaccinul anti COVID-19 in Romania

Romania va beneficiain prima transa, de aproximativ 1. 000 de vaccinuri anti Covid-19, atunci cand vor putea sa fie administrate oamenilor,prin intermediul Comisiei Europene. Ministrul.

S-a aflat acum! Ei sunt primii romani care vor beneficia de vaccinul anti Covid-19

Pandemia COVID-19 a avut un impact asupra vietii a milioane de oameni si a adus economia globala in pragul unei depresii profunde in doar cateva luni. Aceasta criza a stimulat, de asemenea, o cursa fara precedent pentru a dezvolta un vaccin. in prezent, 30 de vaccinuri fac deja studii clinice la om, dintre care opt .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )