Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii vor putea lua mai greu credite. Schimbarile cerute de BNR

Adevărul Adevărul,
Romanii vor putea lua mai greu credite. Schimbarile cerute de BNR

Banca Nationala vrea modificari la acordarea de credite cu ajutorul unor anumite tipuri de venituri, astfel incat acestea sa conteze mai putin. continuă pe Adevărul

Raed Arafat: Romanii cu drept de vot vor putea circula fara restrictii pana la ora 01.00

Oamenii cu drept de vot vor putea circula fara restrictii intre orele 05. 00 pe6 decembrie, candvor fi alegerile parlamentare, a anuntat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed A.

Cum vor putea vota la alegerile parlamentare cei 35.000 de bucuresteni aflati in carantina sau izolare: Precizarile lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a facut vineri o serie de precizari cu privire la modul in care bucurestenii aflati in carantina sau izolare vor putea vota, duminica, la alegerile parlamentare.

LUDOVIC ORBAN: in localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot

In localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot, a declarat astazi premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: in localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot liber, fara niciun fel de restrictie si fara sa aiba nevoie de vreo declaratie ca se duc la vot (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, vineri, ca in localitatile carantinate cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot liber, fara niciun fel de restrictie si fara sa trebuiasca.

Analizele si investigatiile medicale cu trimitere se vor putea face oriunde in tara

Din 1 decembrie, serviciile medicale paraclinice investigatiile medicale) vor putea fi acordate oriunde in tara, in baza biletului de trimitere, anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. De exemplu, o persoana care locuieste in Iasi, al carei medic de familie are contract cu CJAS Iasi, isi poate face analize in orice orasjudet din tara, transmite RFI, citat de News.

Criza nu opreste Craciunul. Romanii vor aloca peste 1.100 de lei pentru cadouri

Ca un efect evident al pandemiei, in 2020 romanii isi propun sa ofere cadouri de Craciun unui numar mai mic de persoane comparativ cu ceilalti ani. Cu toate acestea, bugetul mediu este mai mare de 1. 100 de lei, ceea ce reprezinta o crestere de 12% fata de datele din anul precedent, arata un sondaj realizat de Compari. ro, o platforma de comparare a preturilor.

Marii arsi vor putea fi transferati in strainatate in doua ore de la primirea pacientului

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a semnat, joi, doua ordine pentru stabilirea de noi reglementari cu privire la transferul in strainatate al pacientilor cu arsuri. Procedurile au fost simplificate si clarificate, astfel incat transferul sa se faca in cel mai scurt timp de la primirea pacientului.

Solutie inedita a postei belgiene pentru a face fata vanzarilor online: Coletele vor putea fi ridicate de la Decathlon

Posta belgiana a intrat intr-un parteneriat cu cel mai mare lant de magazine sportive dupa ce o reorientare inspre vanzarile online cauzata de pandemia de COVID-19 a coplesit-o cu colete, anunta Reuters.

Un eveniment astronomic spectaculos va avea loc pe 21 decembrie. Jupiter si Saturn vor putea fi vazute ca un astru dublu

Planetele Jupiter si Saturn se vor apropia aparent una de alta in seara de 21 decembrie, fiind vizibile ca un astru dublu pe cerul de seara. Fenomenul poate fi vazut cu ochiul liber, foarte aproape de orizontul de apus.

Raed Arafat: Vaccinarea nu va fi obligatorie, dar cei vaccinati se vor bucura de mai multe drepturi. Seful DSU a declarat ca s-ar vaccina public anti-COVID

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat, in cursul serii de vineri, ca vaccinarea nu va fi obligatorie, insa cetatenii care se vor vaccina impotriva noului coronavirus se vor bucura de mai multe drepturi,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )